Super fat burner és L-cartinite-t lehet egyszerre használni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék pár kg-tól megszabadulni. Tegnap vettem Bioteches L-carnitine-t (500mg) és Super fat burnert.
A kérdésem az, hogy a kettő mehet egyszerre?
Úgy gondoltam, hogy a burnerből minden nap 2-t vennék be (1 reggel 1 este), L-carnitine-ből pedig edzések előtt egyet. Ha egy adott nap súlyzós és kardió edzést is végzek, akkor 2-t.
Szerintetek ez így jó lenne, vagy van valami más javaslat? :) Minden véleményt és hozzászólást köszönök.
Heti 3x (kedd-csüt-szombat) súlyzózom, és heti 3-4x kardiózom.
25,l 173/64
2015. jún. 28. 08:52
1/1 anonim válasza:
A Super Fat Burner fogyasztásat,itt beleértve az összes zsírégető fogyasztását,KERÜLNI KELL!!Azért mert ezek felborítják a máj hormonháztartását,ez alatt értve glükagon,leptin hormont,hosszútávon májfunkciós zavart okozva ,súlyosabb esetben pedig májrákot.L-Karnitin másabb mert ő csak szállítást végez és nincs közvetlen hatással a hormonszintre ugyanis ez végzi az acil-CoA-hoz (acil-koenzim A-hoz) kötött aktivált zsírsavak mitokondriumba szállítását, ezáltal segíti azok felhasználását.Ezen belül L-Karnitinből inkább folyékonyat vegyél,sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik.1000 mg alatt nem is érdemes szedni,mert nem fejti ki a hatását.Remelem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!