Egyszerre szálkásítás és tömegelés?
Úgy tudom kezdőknél működik pár hónapot, hogy egyszerre menjen a két dolog. 60 kilós, elég alacsony fiú vagyok, ebből adódóan kövér. Kb 5-10 kiló felesleg van, sajnos eléggé látszik is.
Napi 140g fehérje, 150g szénhidráttal, 25g zsírral, (ez kb 1400 kcal] El lehet érni egy izmosabb alakot pár hónap elteltével? Tisztában vagyok vele, hogy mennyi idő felépíteni mondjuk 5 kiló izmot, de nem sürget semmi.
Heti 3-4 tejes test edzés +2-3 aerob/kardio.
A tápanyagokat ebből viszem be:
Fehérje: Csirke mell, protein por
CH: Durum tészta, rizs, puffasztott rizs* a tésztából és rizsből alig tudok megenni valamennyit :/
"nnyi mozgás mellé, minimum dupla ennyi kcal kellene, hogy izomtömeget növelj"
Persze, szerintem rögtön 8000 kalórián kezdjen, nem?
A szintentartási kalóriamennyiséged kéne kitapasztalni, és annyit enni néhány hónapig. Ha jó az edzésed úgy tudsz majd rekompozícionálni egy darabig.
Félre értés ne essék, nem tömegelni akarok, csak azért valami tartást :)
Esetleg 200 szénhidrátra emelem, puffasztott rizsből..
Ne ragadjuk már ki kontextusából a dolgokat...
"Ennyi mozgás mellé, minimum dupla ennyi kcal kellene, hogy izomtömeget növelj," Ez egyértelműen arra vonatkozik, hogy ha izmosodni szeretne akkor ez a kaja kevés lesz. Szerintem általánosságban is lejött, hogy kevésnek tartom azt a kcal mennyiséget ennyi mozgáshoz de csak az izmosodás részről szemléltettem a dolgokat, hogy ahhoz kevés és mivel erre is utalt a kérdező, rámutattam, hogy így nem fog menni.
Kérdező: Ha izmokat akarsz: tömegelni akarsz, csak ez benned még nem így csapódott le valamiért, tájékozódj tovább a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!