Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyszerre szálkásítás és...

Egyszerre szálkásítás és tömegelés?

Figyelt kérdés

Úgy tudom kezdőknél működik pár hónapot, hogy egyszerre menjen a két dolog. 60 kilós, elég alacsony fiú vagyok, ebből adódóan kövér. Kb 5-10 kiló felesleg van, sajnos eléggé látszik is.

Napi 140g fehérje, 150g szénhidráttal, 25g zsírral, (ez kb 1400 kcal] El lehet érni egy izmosabb alakot pár hónap elteltével? Tisztában vagyok vele, hogy mennyi idő felépíteni mondjuk 5 kiló izmot, de nem sürget semmi.

Heti 3-4 tejes test edzés +2-3 aerob/kardio.

A tápanyagokat ebből viszem be:

Fehérje: Csirke mell, protein por

CH: Durum tészta, rizs, puffasztott rizs* a tésztából és rizsből alig tudok megenni valamennyit :/

2015. jún. 23. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozni lehet, de 1400kcal nagyon kevés lesz, 60kg-s hugom szálkásít ennyivel, te ezzel nem fogsz izmosodni, az biztos.. Ennyi mozgás mellé, minimum dupla ennyi kcal kellene, hogy izomtömeget növelj, és ha óvatosan játszol a szénhidráttal elképzelhető, hogy az elején egy kis zsírt is fogsz veszíteni, de szerintem erre ne apellálj. Ha nem számít az idő akkor kezdd el a ciklus egyik felét, monjduk kezdj el tömegelni, aztán szálkásíts. Csináld normálisan, ha nem ezen a pár hónapon múlik...
2015. jún. 23. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Egyél sok és minőségi tápanyagot és edz minden nap éhgyomros kardió/súlyzós edzés.
2015. jún. 23. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

"nnyi mozgás mellé, minimum dupla ennyi kcal kellene, hogy izomtömeget növelj"

Persze, szerintem rögtön 8000 kalórián kezdjen, nem?

A szintentartási kalóriamennyiséged kéne kitapasztalni, és annyit enni néhány hónapig. Ha jó az edzésed úgy tudsz majd rekompozícionálni egy darabig.

2015. jún. 23. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 2400 kcallal szálkásítok, leszopom magam ha valaki 1800 alatt akar tömegelni, azért nagyságrendileg legyenek már rendbe az adatok, senki sem beszélt 8000-ről.
2015. jún. 23. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Te azt mondtad, LEGALÁBB a duplája, ami 2800, vagy még több... Ráadásul neki nem tömegelnie kéne.
2015. jún. 23. 19:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Félre értés ne essék, nem tömegelni akarok, csak azért valami tartást :)

Esetleg 200 szénhidrátra emelem, puffasztott rizsből..

2015. jún. 24. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne ragadjuk már ki kontextusából a dolgokat...

"Ennyi mozgás mellé, minimum dupla ennyi kcal kellene, hogy izomtömeget növelj," Ez egyértelműen arra vonatkozik, hogy ha izmosodni szeretne akkor ez a kaja kevés lesz. Szerintem általánosságban is lejött, hogy kevésnek tartom azt a kcal mennyiséget ennyi mozgáshoz de csak az izmosodás részről szemléltettem a dolgokat, hogy ahhoz kevés és mivel erre is utalt a kérdező, rámutattam, hogy így nem fog menni.

Kérdező: Ha izmokat akarsz: tömegelni akarsz, csak ez benned még nem így csapódott le valamiért, tájékozódj tovább a témában.

2015. jún. 24. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!