Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyi zsírt visztek be...

Ti mennyi zsírt visztek be egyszerre?

Figyelt kérdés

Én úgy hallottam 10gramm kell 3 oránként a szénhidrát és a fehérje mellé.

Olívaolaj megteszi?

2015. máj. 23. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, érzésre, de olyan 5-10 gramm lehet, nem minden étkezéshez, de úgy is csinálhatod, viszont arra figyelj, hogy magasabb a kalóriaértéke, mint a szénhidrátnak, szóval, ha több zsírt használsz, csökkenteni kéne a szénhidrátot.

Extraszűz olíva olaj nem olyan rossz, de nem is a legjobb, és marha rossz íze van. Inkább lenmagolaj, esetleg tökmagolaj, de a legjobb a halolaj lenne. Viszont a legjobban a lenmagolaj éri meg, legalábbis, ha az árát nézzük.

2015. máj. 23. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
A lenmagolaj hasznosulása 1-2%,vagyis pénzkidobás.Legjobban úgy jöhetsz ki ha minden evés után eszel egy halolaj kapszulát.
2015. máj. 24. 15:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Egy kapszulában max 2gramm zsír van....akkor mégis mennyit kéne megenni egy nap, hogy jó legyen...100szemet?; D

Nem értelek.

2015. máj. 24. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen étrendet követsz.Diétában nekem napi 6db omega 3 és 3db tojássárgája fedezi a napi zsír bevitel.
2015. máj. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!