Így is ehetem a tejsavót?
Figyelt kérdés
Nehezen oldódik és már meguntam a sz*rakodást. Legközelebb kímérem, bekanalazom és minden egyes falatot egy bő korty vízzel lenyelek.
Nem túl kellemes. De muszáj erre váltanom, ezt talán jobban bírom. És gyorsabban is túlesek rajta.
2015. jún. 25. 18:05
1/10 A kérdező kommentje:
ja és természetesen ízesítetlen...
2015. jún. 25. 18:10
2/10 anonim válasza:
Keverj bele kakaót. Így nem a legjobb ahogy te csinálnád, kivéve ha a cseh autópályán végig mész minden nap, vagy esetleg elég lehet valamelyik falusi gyors is.
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem a gyorsat, hogy nem kell végigszenbednem az összecsomózódott italt.
Hanem be a szájba, lenyelem iszok még rá és jön a következő kanál.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy nem baj, ha keverés nélkül veszem be a port?
2015. jún. 25. 18:48
4/10 anonim válasza:
Milyen fehérje az?
Nálam 2 rázás és már feloldódott...
5/10 anonim válasza:
Mér ne lehetne? gyomrodba úgyis összekeveredik.
6/10 anonim válasza:
Én még csomósodó tejsavófehérjével nem találkoztam. Honnan van? A tojásfehérje nálam is igényli a turmixgépet, de a tejsavó teljesen csomómentesen oldható shakerben is.
7/10 A kérdező kommentje:
body.builder márkájú
(shop.builder-ről)
2015. jún. 25. 21:54
8/10 anonim válasza:
Én vennék egy turmixgépet. Ha a shakerben nem oldódik, akkor lehet, hogy a gyomrodban is egy csomóban lesz. Persze ha nem mész egyből haza gyúrás után, akkor ez nem megoldás. Nem szoktak az emberek turmixgépet hordani magukkal. :)
9/10 anonim válasza:
előbb rakd a shakerbe a vizet aztán a port próbáld úgy feloldani
10/10 anonim válasza:
Egyébként fura, mert én is vettem már korábban builderes Basic Whey-t és nekem kiválóan feloldódott.
Nem tudom mi van a tiéddel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!