HA iszok este Caseint, akkor szabad aznap edzés után tejsavót igyak? 16/F többi lent
Figyelt kérdés
Ha nem akkor olvastam, h a tojásfehérje a leggyorsabb utána. De azt sütve, vagy turmixoljam banánnal és igyam? Azt is olvastam, hogy a sárgája lelassítja. Minden sárgát vegyek ki, vagy azért hagyjak benne?2015. ápr. 13. 19:54
1/1 anonim válasza:
Nyersen nem eszünk tojást, mert: fel sem szívódik a fele sem, szalmonellás is lehetsz és vitaminhiányt is okoz, mert az avidin enzim megköti a biotint. Felejtő a nyers tojás. Süsd meg vagy főzd meg. edzés után a sárgája kicsit lassítja, de nem ezen fog múlni a formád.
Tejsavó mehet edzés után, de nem értem, hogy a kazeint miért nem lefekvés előtt iszod. Akkor kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!