Megoldás ha elkezdek kokszolni?
Kicsi vagyok és gyenge. Extrém ektomorf vagyok. A csajoknak nem jövök be a testalkatom miatt pedig az arcomra mindig aztmondják hogy jó lenne. Edzek már 1 éve de egyszerűen nem az jön amit elvárok. Zyzz féle alkatot szeretnék, pénz nem számít, megtudom úszni komolyabb gondok nélkül? Ha ez segít a csajozásban hogy legyen egy jó nőm és sikeresebbnek érezzem magam jőjjön az önbizalmam. Zyzz formát extrém ektomorfként lehetetlen... Jött rám tömeg de édes kevés mint amennyi kellene.
Megéri?
Mindenképpen az edzéssel kellene variálni. Ennyi az egész. Lehet hogy már az adott ismétlésszám túl sok neked, próbáld meg például az 5x5-öt vagy a 3x3-at, 3-4 perces pihenőkkel! A 30-60 mp iszonyat kevés még egy kezdőnek is! Illetve nincsen kőbe vésett sorozat és ismétlésszám, ami az adott egyénnek legjobban megfelel azt kell erőltetni, ki kell tapasztalni. A testépítés és erőemelés az sport, nem állattenyésztés, hogy csak beviszem a napi tápanyagot és akkor törvény szerűen másodperc pontosan izmosodok és erősödök meg, mindenféle koncentráció, és akaraterő nélkül. Lehet például, hogy neked a lendülettel való edzés hozza meg az eredményt.
Én például kipróbáltam a HST edzést, ami 40 nap alatt plusz 10-15 kg-os fekvenyomás csúcs növekedést okozott 4 (!) év edzés után. Nem hittem volna, hogy ennyi idő után ennyit tudok még fejlődni az adott súlycsoportban. Sokszor fejben kell a határokat áttörni, és akarni, ráérezni a technikára, stb. Például a kissé hidalós fekvenyomásról hallottál már, és az intenzitás növelő technikákról? Ezeket mindet be lehet vetni, gyakorlatilag a variálások variációja végtelen. Van egy olyan könyv : Wittmann Zsolt - Powerbuilder, ami szabadon letölthető, és az adott edzésmúlttal rendelkező sportolónak van kimondott program, ebbe most nem megyek bele hogy miért is.
Amugy ha zyzz-hez hasonlo alkatot szeretnel akkor eloszor is kell egy tömegnövelő étrend és egy jó edzésterv. Edzéstervnek kezdd az ICF 5x5- mondjuk. Az étrendedbe meg annyi legyen a lényeg hogy legyen kb eleg feherje. A heti 0.3 kg sulynovkededés. És inkább jo minosegu kajakat egyel. Az étrend nagyon fontos a fejlodesed szempontjabol kb egyenertekuen az edzestervvel.
Ezzel egy valamirevalo izomtomeged lesz. Egy alapod. Ha csinalod 1 évig és végig van étrended
Ha ezek utan zyzz-re szeretnel hasonlitani akkor egy olyan edzesterv kell neked ami eloterbe helyezi a mellizmot a kart és a csukylát. Míg széles hátizmok, lábak, törzs el vannak hanyagolva, csak van egy alap tömeg rajtuk
Figyelj,megéri ez neked?
Én itthon edzek 4 hónapja a Fegyencedzést használom, megy az egykezes fekvő,egylábas guggolás,híd állásból állásba.
Az ideális nő akkor is szeretni fog,ha kövér vagy,ha sovány,ha kigyúrt.
Aki meg csak azért van veled,mert izmos vagy,vagy mert pénzes,az szerinted Téged szeret?
Kérlek,ülj le,és min.5 percet gondolkozz el ezen...
Remélem észhez térsz.
16/F
Inkább legyen sok pénzed, arra mennek a nők akkor is ha vékony vagy.
Semmilyen körülmények között ne kokszolj!!! Az kb. olyan mintha vennél egy Trabantot és csináltatnál rá Ferrári karosszéria utánzatot. Annyit is ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!