Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megoldás ha elkezdek kokszolni?

Megoldás ha elkezdek kokszolni?

Figyelt kérdés

Kicsi vagyok és gyenge. Extrém ektomorf vagyok. A csajoknak nem jövök be a testalkatom miatt pedig az arcomra mindig aztmondják hogy jó lenne. Edzek már 1 éve de egyszerűen nem az jön amit elvárok. Zyzz féle alkatot szeretnék, pénz nem számít, megtudom úszni komolyabb gondok nélkül? Ha ez segít a csajozásban hogy legyen egy jó nőm és sikeresebbnek érezzem magam jőjjön az önbizalmam. Zyzz formát extrém ektomorfként lehetetlen... Jött rám tömeg de édes kevés mint amennyi kellene.

Megéri?

2015. jún. 21. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ha bekokszolsz hogy izmos legyel ugyanugy semmi onbizalmad nem lesz
2015. jún. 21. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha olyan sok pénzed van,akkor híreszteld el,hogy vagyonos vagy.Azután majd ragadnak rád a "jó" nők.
2015. jún. 21. 16:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Mindig is zavart hogy vékony vagyok. Most már kicsit másabb a helyzet izmosabb vagyok de mint mondtam messze vagyok nagyon az elvárt formától.
2015. jún. 21. 16:34
 4/15 Tyler913 ***** válasza:
100%

Két dolgot érts meg:

1. Ha nem értesz a nőkhöz,és bekoxolsz,csak egy kicsivel izmosabb lúzer leszel. Nem az izmoktól lesz nőd,hanem a (reális) önbizalomtól elsősorban. Ha ezt csak a fizikumodra építed,egy olyan kis b.z.ráns lesz belőled,mint Zyzz volt. Egy beteg ember. Követendő példa ez szerinted?

2. A koksszal megszerzett fizikumot fenntartani is csak koksszal tudod. Tegyük fel,elérsz egy jó formát,tegyük fel,emiatt becsajozol. Akkor addig tart a nő,amíg nyomod a szurit? Szóval egész életedben cuccolsz majd csak ezért? Ezeket gondold át légyszíves.

2015. jún. 21. 16:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a testalkatod miatt nem buknak rád a nők hanem azért, mert egy idióta barom vagy. :D Zyzz féle alkatot?Ugye tudod, hogy nem véletlen hunyt el a srác? Igen persze szívbeteg volt, de a sok cucc sem volt túl egészséges. Szóval a koporsóban nehezen élvezheted a testet hozzá hasonlóan. :D
2015. jún. 21. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:

Zyzz is azért cuccolt egyébként mert extrém ektó volt.

A csajokhoz elsősórban nem a kűlső kell méghogyha ő aszt is mondja duma, a beszéd, a stillus... a kűlső csak max az ágyban de még ott se mert ott is lehetsz balf.sz.

A csajokért NE kokszolj.

Max hogyha nagyon versenyezni akarsz.(a nem naturálon)

2015. jún. 21. 16:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha balf.sz vagy kigyurva is csak balf.sz leszel.

Ha nem lennel balf.sz 50 kilosan is lenne nod.

2015. jún. 21. 16:55
 8/15 anonim válasza:

Két ismerős mája ment tropára a koksztól, hadd ne meséljem el, miken mentek keresztül. Tehát nem, NEM éri meg.

23N

2015. jún. 21. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérdező olvastad a sárga kapszula című könyvet?

Ha nem akkor ajánlom tedd meg.

Egyébként meg keres egy jó testharc edzést pl. judo, birkózás, brazil ju-jitsu és táplálkozz rendesen mellette. Nagyon megfogja dobni az önbizalmadat, és megtanít megvédeni magad. Én is hasonló gondokkal küzdök.

És ebben keresem a megoldást.

Tudom most ezt nehéz elhinned, de vannak olyan lányok akinek pont hogy a vékonyabb fiúk tetszenek. (nekem is volt már ilyen barátnőm)

Szóval normális táplálkozás+testharc és majd jön az önbizalom magától.

Ezeket a szarokat meg felejtsd el. Egyszer majd röhögni fogsz ezen az egészen és értékelni fogod, ahogyan fejlődtél meg küzdöttél, idősebb korodban.

Sok sikert!

27/F

2015. jún. 21. 17:51
 10/15 anonim ***** válasza:

És ha majd nem áll a pélód a koksztól, akkor hogy fogsz szexelni?

A csajoknál próbálkozni kell nagyon sokat. Senkinek nem egyszerű.

Ettől függetlenül eddz tovább, de tisztán!

2015. jún. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!