A jumbotól cukorbeteg lesz az ember?
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 22:48
2/5 anonim válasza:
Attól lesz cukorbeteg, ha napi 10x issza. Edzés után iszol és kész. De egyébként is marhaság mert veszel dextrózt meg fehérjeport és jumbo helyett azt iszod és még olcsóbb is.
3/5 anonim válasza:
Munkatársnőm dagadék fia egy év alatt az lett tőle kialakult 2es diabéteszes.De az ostoba alapvetően dagadt volt valószínűsíthetően inzulin rezisztens és erre ivott napi 3 turmixot nem csak edzés után és zabált ugyanolyan egészségtelenül ahogy addig.Vagyis csak a folyamatot gyorsította fel mert a vége úgyis ez lett volna csak mondjuk 10 évvel később.
4/5 anonim válasza:
Nem a jumbótól, de minden cukros és túlzottan ch dús étkezés hozzájárul kicsit, mint krónikus ártalom.
5/5 Tyler913 válasza:
Nem vagyok orvos,és nem értek a cukorbetegség témájához. Úgy gondolom,ez jóval összetettebb probléma annál,mintsem hogy visszavezethető legyen egyetlen tényezőre.
Azt viszont tudom,hogy a Jumbo egy agyoncukrozott f.s. Most csekkoltam,egy adagban 86 g cukor van. Ez másfél tábla (!!!) Milka csokinak felel meg. És emberek ezt abban a tudatban isszák,hogy közben marha sokat tesznek az egészségükért. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!