Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ingyen táplálékkiegészítők 3...

Ingyen táplálékkiegészítők 3 hónapra?

Figyelt kérdés
Valaki jelentkezett az AdExecnél az ingyenes táplálékkiegészítők 3 hónapra előtte-után képekért cserébe, és ha igen mi a véleménye?
2015. jún. 17. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Senki nem is mondta h a tapkiegtol fogsz fejlodni, a lenyeg az hogy valahogy produkalsz 2 kepet amirt cserebe kapsz valamit, ok meg eladjak a kepet.

Nem tudok tobbet errol mint amit a kerdesben olvastam, de mint emlitettem mashol is csinalnak ilyet es elotte-utana kepeket enis tudnek csinalni 2 nap alatt erofeszites nelkul ezert engem erdekelne a dolog ha kapnek valamit cserebe.

2015. jún. 17. 16:30
 12/13 anonim ***** válasza:
igen. Te ennek ugymond haszonélvezoje lennel. De sokkal olcsobb ilyen fotokat csinalni mint tapkiegeket fizetni. Szoval akar a ceg is csinalhatna es tobbet kereshetne vele. Eppen ezert szar a business model.
2015. jún. 17. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:

A ceg csinaltatja velem a kepet.

Kulonben kirol keszulne a kep? Mancika nenirol aki a 4.en takarit minden kedden? Vagy a portasrol? Ez a lenyeg hogy nekik kell a kep es tapkiegben fizetnek, hogy meglegyen a latszat, hogy a tapkiegtol fejlodtel.

2015. jún. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!