Ingyen táplálékkiegészítők 3 hónapra?
Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az soha nem igaz!
Nekem mindenesetre gyanús,hogy pár fotóért több tízezerért kapnál cuccokat! Tutira meg kell venni egy csomó vackot, hogy megkapd az " ingyen" termékeket!
( amúgy nem tudom melyik tápkiegről van szó, nem jelnetkeztem)
Az AdExec Financial Solution cég startup finanszírozással foglalkozik, azaz tőkét biztosít a jövedelmezőnek ítélt üzleti tervekhez. A Before-After-Hungary projekt koncepciója a következő: kezdő vagy haladó testépítőknek megveszünk 3 hónapra elegendő, bármilyen márkájú, általuk kiválasztott termékeket, cserébe pedig képeket kérünk az alany fejlődéséről. A fotókból később előtte-utána reklámot csinálunk, amit külföldi magazinoknak/honlapoknak adunk el. A profitunk tehát úgy termelődik, hogy a jól látszó átváltozást sokkal több pénzért tudjuk értékesíteni, mint amennyit fordítottunk az alany táplálékkiegészítőire – főleg akkor, ha különböző nyelvű magazinoknak/honlapoknak adjuk el ugyanazt a reklámanyagot. A before-after reklámok bizonyítottan sok embernek hozzák meg a kedvet ahhoz, hogy ilyen termékeket vásároljanak, a külföldi magazinok/honlapok pedig mindig biztos vevői a megbízható eredetű és legfőképpen hiteles előtte-utána képeknek. A leendő vevőinknek ugyanis garantáljuk, hogy az alanyainkat felügyeljük, azaz megfelelő hitelesítési módszerek betartása mellett készítik magukról a friss és grafikailag nem manipulált képeket.
A táplálékkiegészítők tehát számodra teljesen ingyenesek, ugyanakkor a képek által termelt profitból egyáltalán nem részesülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!