Bicepsz edzése után, bedurranva például, ha 45°-ban van a karom behajlítva csak az alsó részen (a képen pirossal jelöltem) csak ott érzem azt, hogy tényleg be van durranva és, hogy kemény a fentebbi részen pedig tök laza, puha stb...ez gond? más gyakorlatok kellenének vagy mi?
(vékony magas vagyok tehát maga felkarom is hosszú)
Szarul csinálod de ez nem meglepő, az izom helyett az inak és ízületek kapják a terhelés nagy részét/részét.
2015. jún. 13. 21:59
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
és akkor mi lehet a gond? (elvileg szabályosan csinálom..mások is mondták)
vagy más gyakorlat kellene?? mert ha ráfeszítek bicepszre akkor szépen kirajzolódik....egyébként a bicepszem az ami elvan maradva akkor ezek szerint emiatt...
2015. jún. 13. 22:12
3/9 anonim válasza:
Kisebb súly, nagyobb koncentráció, több ismétlés. Illetve ha nem megy a húzódzkodás, akkor felejtsd el az izolált bicepszezést egy időre.
2015. jún. 14. 00:15
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Eddig 4 gyakorlarot csináltam, 4*8-ban..ez sok akkor??
A húzódzkodás pedig rendesen megy..
2015. jún. 14. 09:00
5/9 anonim válasza:
Folyamatosan 50 megállás nélkül?
2015. jún. 14. 14:58
6/9 A kérdező kommentje:
hát csináltam egy gyakorlatot sorozatok közt 1 perc szünettel..aztán kis nyújtás 2perc pihi, aztán a következő gyakorlat ugyanígy...
2015. jún. 14. 15:08
7/9 A kérdező kommentje:
húzódzkodni 4*12-15-öt szoktam
2015. jún. 14. 15:08
8/9 anonim válasza:
Variáld a fogást, menj rá a kétkezese bicepszre kicsit jobban szerintem. A húzódzkodással megegyező fogású bicepszgyakorlatot használj. Bicepszezésnél kisebb súly, több ismétlés és végig koncentrálj. Lassan végezd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!