Másnál is előfordul, hogy nagy súly szabályos mozgatásánál elkezd zsibbadni a mozgatott testrész? (Pl. Nekem bicepszezésnél és hátazásnál néha bezsibbad a karom)
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 20:35
1/12 anonim válasza:
hatedzesnel megkell tanulni kikapcsolnia bicepszet.
bicepszbol huzod ne hatbol.Ilyen problemam nekem is van...
2/12 A kérdező kommentje:
Inkább a bicepszezésnél jelentkezik a probléma. De írhattam volna a vállam is... Arra gondoltam, hogy lehet, hogy elég lenne egy masszázs?
2014. máj. 20. 20:54
3/12 anonim válasza:
nem veletlenul a bedurranasal kever ossze ezt az erzest?
4/12 *Glissade* válasza:
Igen, nekem néha tolodzkodásnál zsibbad a karom.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem vok degenerált, hogy egy zsibbadást egy bedurranással összekeverjek... :D (Főleg nem összesen 7 év edzésmúlttal...)
Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert mintha mostanában egyre gyakrabban fordulna elő...
2014. máj. 20. 21:09
6/12 anonim válasza:
valami bedurratot hasznalsz edzes elott? NO termekek?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem, semmi ilyesmit.
Még talán a diétámhoz lehetne köze, CKD-n vagyok 11 hete...
2014. máj. 20. 21:16
8/12 anonim válasza:
Az kemeny a ketogen dieta.Naturba nyomod egyaltalan?
9/12 A kérdező kommentje:
Még a kérdés is sértő... :D Persze, naturálban. :)
2014. máj. 20. 21:26
10/12 anonim válasza:
Talán, mert nagy súlyt használsz. Tudni illik mint pl a hát edzésnél is nem csak egy testrész dolgozik. Lehet a hátad mindjuk bír 70 kg-ot, de a karod nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!