A sportolás elején előfordul hízás?
Figyelt kérdés
Már vagy 10 éve nem sportoltam aktívan, ezért 1 hónapja elkezdtem heti 2-3 alkalommal edzőterembe járni (30perc futás+30 perc láberősítés, néha hasizom).Nem vagyok túlsúlyos, inkább csak 1-2 cm feleslegem van (narancsbőr formájában).Az étkezésem nem változtattam. Mégis több vagyok 2 kg-al (kétlem, hogy ennyi idő alatt ennyi izmot növesztettem volna). Szóval ez normásil?2014. márc. 17. 10:53
1/3 anonim válasza:
2kg az semmi, annyit akár naponta is ingadozhat a súlyod táplálék és a folyadék bevitel függvényében. ne a mérleggel, hanem a tükörrel foglalkozz.
2/3 anonim válasza:
az edzés hatására betöltődtek az izmaid glikogénnel és vízzel.
3/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm. Azért remélem ennyi edzés elég lesz, ahhoz hogy jó irányba változzon a tesem.
2014. márc. 17. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!