Mennyi idő alatt és hogyan lehetne kockás hasam és nagy bicepszem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. 185cm és 58kg. (eléggé vékony vagyok, ezért akarok elkezdeni gyúrni)2015. jún. 12. 17:46
2/7 anonim válasza:
érdekesen nézhetsz ki, ha 185 cm vagy, de nincs lábad....if you know what i mean
3/7 anonim válasza:
Ússz, fuss, biciklizz
Nekem így lett :)
15/F
4/7 anonim válasza:
Először is az alapokkal kellene tisztában lenni!
Ez egy hosszú a téma van egy nagyon jó könyv amit interneten legálisan ingyen el lehet olvasni!
Ha a reklám jön be akkor frissítsd az oldalt!
És ne csak azt olvasd el amit úgy gondolod hogy neked kell hanem az egész könyvet hogy összeálljon a kép!
5/7 anonim válasza:
Ilyen testfelépítéssel kockás hasad könnyen lehet, nagy bicepszed már nehezebben...
6/7 anonim válasza:
2 év 26 hét 3 nap és 12 óra
Ettől csak nehezebbet kérdezz...
7/7 anonim válasza:
Ilyen 10% alatti testzsírral, szerintem 2 edzés után is meglátszódhat. A tömege meg már másodlagos szempont, de azért a tömegre is gondolni kell, hogy jól nézzen ki, nem elég hogy látszik, az a kicsi ami alapból van. A bicepsz és a többi izom edzésére sürgősen konditermet ajánlanék, megfelelő táplálkozással, pihenővel, kemény edzésekkel. Később lehet fel fog jönni még rád 10-15 kg 20 éves korodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!