Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásításkor mit fogyasszak...

Szálkásításkor mit fogyasszak futás után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hétfőtől kezdem a szálkásítást, melybe terveim szerint az eddigi heti 4 súlyzós edzés mellett 3 HIIT edzés fog tartozni, mégpedig súlyzós edzés után kb 1 órával tervezem a futást. Ez azt jelenti, hogy olyan 5 körül lesz majd a HIIT. A súlyzós edzés után 40 g 100% WPP mellett 20 gramm gyors ch is menni fog, illetve 7 gramm bcaa. A kérdésem az, hogy mit fogyasszak a futás után? Mehet ismét a WPP és/vagy a bcaa, esetleg inkább izotóniás italt igyak?

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

2015. jún. 10. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre fogok válaszolni, de nem tudod megoldani éhgyomorra inkább a kardiót? Baromi rossz ez a felosztás így.
2015. jún. 10. 11:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Esetleg a reggel 9 körüli felkelés utánra tudnám betenni a futást, de az éhgyomorra HIIT-ről eddig kétes véleményeket olvastam. Biztosan jobb lenne ez, mint az edzés utáni?
2015. jún. 10. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem se jó így. Én 20 perc futógépet szoktam nyomni közvetlen edzés után, de az egyrészt a hét legrövidebb edzése, másrészt lábra nem megy akkor semmi, és csak 20 perc. A többi nap úgy szoktam, hogy edzés nélküli napokon csinálom a kardiót. Sztem ahogy te leírtad, teljesen kikészítenéd magad, hiszen pont a kezdődő regenerálódáskor még egyszer kidolgozod magad
2015. jún. 10. 12:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem, akkor azokra a napokra teszem inkább a HIIT-t, amikor nincs súlyzós edzés.

A kérdés azonban továbbra is áll: mit egyek/igyak utána? :)

2015. jún. 10. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a full éhgyomros (tehát se amino se kiscicafüle) kardió híve vagyok, este meg súlyzós edzés. HIIT-et nem raknék diétába, én ahhoz túl izomgyilkos megoldásnak tartom (natúrban főleg). Az alacsony intenzitású éhgyomros kardió és a súlyzós edzés megférnek egymás mellett ugyanazon a napon is, de a HIIT nem igazán.
2015. jún. 10. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem, utána fehérjeturmix és ha éhgyomorra vagy, akkor kb fél-1 óra múlva reggeli. Ha meg nem éhgyomor, akkor is turmix, és akkor kajálsz, amikor itt az ideje. de ez csak egy vélemény, én így csináltam, lehet hogy más jobban vágja :)
2015. jún. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!