Diétával, táplálkozással kapcsolatos kérdés. Valamiért nem fogyok, de elméletileg jól csinálok mindent, mi lehet a gond? A többi lenn.
Diétázok kb 3-4 hónapja
táplálkozásom :
7:30 - 30g fehérje ; 60g zabpehely ; 10g lenmagolaj
9:30 - 120g csirkemell (vegetával, grillezve) ; 30 g barna rizs ; némi brokkoli
12:00 - 140g csirkemell (vegetával, grillezve) ; 30 g barna rizs ; némi brokkoli ; némi paprika
15:00 - 120g csirkemell (vegetával, grillezve) ; 30 g barna rizs ; némi brokkoli
16:30 - 120g csirkemell (vegetával, grillezve) ; 30 g barna rizs ; némi brokkoli ;némi paprika
20:00 körül - 150 g cottage cheese + efef csirkemell sonka kb 30 g ; meg némi paprika
Heti 3x HIIT edzést csinálok futással reggel, éhgyomorra , futás előtt beveszek 30 g fehérjét + L-karnitint
Heti 3x (mikor nem HIIT nap van) kondizok (súlyzós)du. 6 fele, ekkor az edzés előtt 15 ml L-karnitint iszok , utána pedig 60 g fehérje + 10 g Carbox , valamint kondi közben 7 g 2:1:1-es BCAA-t iszok
Összesen 1 nap kb : fehérje : 251 , ch: 156,86 , zsír:28,48 ; össz kcal : 1587
Súlyom : 80 , magasságom 175
A problémám , hogy amióta diétázok , semmit nem fogyok kg-ba , de látszatban sem , mi lehet az oka ? nem jól számoltam ki valamit ? Átlagos testalkatúnak mondanám magam , a csuklómat átérem a hüvelykujjammal és a mutatóujjammal , azt olvastam hogy ez azt jelenti hogy mezomorf testalkatú vagyok, de sajnos nehezen fejlődök , igazából semennyire , de a problémám most hogy nem fogyok.
Naponta kb 4 l vizet megiszok , ha nem iszok véletlen vizet 1 nap, csak kb 4dl , akkor látszatban meg kilóban is fogyok látható mértékben (kb 2 kg)
Mit csinálhatok rosszul ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!