Miért ne edzek minden nap?
egy éve edzek, és problémám akadt azzal hogy napi több izomcsoportot edzek meg.. pl : mell, tricepsz.
nálam egy melledzés olyan, hogy utána vagy nem is tudok mozogni, vagy igen, de már nincs kedvem másra edzeni ergo nem lemarad a tricepszem, mert olyan fáradt vagyok hogy nem tudom teljes mértékben leedzeni. sokan mondták hogy kerüljem a minden napos edzést, mert megállok a fejlődésben.. hosszú gondolkodás utána arra a következtetésre jutottam, hogy ennek semmi valóság alapja NINCS!! hétfőn edzek egy mellet, kedden egy hátat, (a fő testrészek letudva) és a többi szépen napokra felosztva. mi ezzel a probléma? Túledzettség? alszom eleget, és jól étkezem. és hozzá teszem ha minden nap edzenék, nem terhelném le többször ugyan azt az izmot egy héten. max hát bál mozogna a bicepsz is. de ezért van elől a hát. tehát minden izomcsoport a kellő egy héten keresztül teljes mértékben pihen. akkor miért ne lehetne minden nap edzeni különböző izomcsoportokra?
--gömb--
Ha neked így jó csináld így.
Én minden nap edzek mindent.
Bár azért hacsak nem csinálsz 50 sorozatot gyakorlatonként mondjuk mellre, azért bele kellene férjen még a tricepsz is.
Meg olyan nincs hogy nem terheled le ugyanazt az izmot többször, max akkor ha nem nyomsz fekve, meg mellről például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!