Miképpen edzek ezt követően?
Figyelt kérdés
Sérültem. Valószínűleg már nem végezhetek guggolásokat, felhúzást nagyobb súllyal. (lehet hogy kisebbel sem)
Ezért úgy döntöttem, hogy hagyom a súlyzózást, mert egy nagy felsőtest cérna lábakon irtó hülyén nézne ki...
számomra fontosak az arányok.
Ezért arra gondoltam, hogy inkább saját testsúlyos gyakorlatokat végeznék (húzódzkodások, tolódzkodások, fekvőtámaszok súllyal) és eljárnék futni mellette.
Egy arányos, esztétikus testet szeretnék fenntartani, építeni.
Szerintetek ez járható út?
Esetleg guggolás nélkül lábtolóval, és lábfeszítő/hajlító gépekkel meg lehet edzeni a combot, hogy tömeg is jöjjön rá?
Ha igen, akkor mégse kell abbahagynom a testépítést csak a guggolásokat kell kihagynom.
2015. jún. 3. 14:35
2/3 A kérdező kommentje:
mélyguggolásoktól valszeg aranyér lett. amit esetleg műteni kell.
2015. jún. 3. 15:15
3/3 anonim 

válasza:

Esetleg szánhúzás mehetne lábra, bár ez is elég megerőltető. Próbálj egy lábon guggolni óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!