Ha valaki gyúrást követően alaposan berúg (mondjuk 5-7 sört megiszik) az menyire gátolja az izomnövekedést?
Figyelt kérdés
Egy haverom most kezdett edzeni, és az a szokása, hogy az edzőteremből a kocsmába vezet az út péntek este. Szerintetek elér így bármit? :D Legalább arra próbálom rábeszélni, hogy ne ugyanazon a napon csinálja.2015. febr. 5. 11:06
1/14 anonim válasza:
Nem tudom valójában mennyire, én úgy veszem hogy ilyenkor mintha kukán dobtad volna ki az edzést.
5-7 sör? alaposan berúg? wat? o.O
2/14 anonim válasza:
A haverod előtte egyen valamit. Első miért neked 7 sör meg sem árt? :D
3/14 A kérdező kommentje:
Háát... szerintem 5 sör se visszafogott alkoholfogyasztás azért. Függ a testsúlytól, májfunkcióktól stb. persze, de én pl. a 70 kilómmal eléggé megérzek 5 sört, 7 meg már közelít a csatakrészegséghez. (Ennyit mondjuk félévente iszom meg kb, nem része az életemnek az alkoholizálás.) Haverom is 80 alatt van, szal szerintem nála sem lehet ez annyira máshogy. De nem tudom pontosan mennyit iszik.
2015. febr. 5. 13:06
4/14 anonim válasza:
5 sör az nem sok.A sörkedvelők megisznak egyszerre akár 15-20 üveget is.
5/14 Szergej55 válasza:
Van ebben valami. Én másfél éve (majdnem 2 is van az, kb. 75-76 kilós lehettem akkor) fogadtam magammal, hogy megiszok egy nap 10 sört. Ebből késő délutánig lement 2, de mégis megittam este 10-re a többi nyolcat. Ezután legalább 2 hétig alkoholt sem akartam látni, az összhatás megvolt, igencsak figyelnem kellett a járásra, bár aránylag egészen tűrhető volt még, de határeset. :D
6/14 Szergej55 válasza:
Pontosan nem emlékszem, mennyi idő alatt ittam meg a 8-at, de azt tudom, hogy nagyjából egymás után kellett ledöntögetnem őket ahhoz, hogy időben legyek. :D
7/14 A kérdező kommentje:
Haha, gondolom szaladgáltál wc-re utána, ha nem is hányni, de hugyozni. :DD
De amúgy a lényeg itt nem annyira maga a bebaszás, hanem, hogy úgy tudom, az alkohol rontja a tápanyagfelszívódást, fehérjeszintézist, csökkenti a tesztoszteronszintet többek között, ezért gondolom, hogy elég nagy baromság a kettő együtt.
2015. febr. 5. 13:22
8/14 anonim válasza:
# 7
Én nem ittam meg ennyit csak láttam.Olyan 3 óra alatt megivott vagy 20 sört egy ültő helyében.
9/14 anonim válasza:
Dehogyisnem, de a csatakrészegséghez vagy az "alapos berúgáshoz" több kell azért.
még vagy 3-4 jó pálinka, és témánál vagyunk.
Nyilván egyén, és edzettségfüggő a dolog am.
10/14 Szergej55 válasza:
A csatakrészegséghez valóban több kell, ezután még másnapos sem voltam szerencsére, csak akkor és ott ütött be meglehetősen. Hugyozni állandóan rohangáltam, meg jött egy kis sörhabbüfi is, mert kevés volt az idő a gyomromnak mindent átküldeni. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!