Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéssel lehet nagyon...

Milyen edzéssel lehet nagyon jól megdobni az izomnövekedést?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam,hogy kis súllyal és magas ismétlésszámmal érdemes kezdeni és utána nekiállni a nagy súly és a kis ismétlésszámra(egy edzésnapon belül).

Ez mennyire igaz?Fél éve járok le edzeni kondi terembe,azelőtt fegyencedzést csináltam,de azzal nem igazán tudtam tömeget felszedni.Viszont a tömegnövelő edzésterv a 6-8 ismétlésszámmal eléggé herevere feelingje van az egésznek és azért annyira nem növök tőle,pedig zabálok és pihenek rendesen.Az edzéstempójából meg már eléggé visszavettem a túledzések miatt.Mi az ideális módszer és hogy tudom,hogy melyik súly az igazi az adott edzéshez?

2014. jún. 17. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
6-8 ismétlésszámmal here-vere? Akkor sza rul edzel! De felmehetsz piramisban is nagy súlyokra, amivel már csak 2-4 ismétlés megy, majd visszateszed annyira, hogy éppen menjen 8-10 és azzal is végzel pár sorozatot. De nálad a kajával lesz a gond, ez tuti. Olyan nincs bakker, hogy jól kajálsz, keményen eszel, eleget pihensz és nem nősz!
2014. jún. 17. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő edzésterv nem létezik igazából ahogy szálkásító edzés sem. Az meg hogy "herevere feelingje" van az edzésednek az azt jelenti, hogy nem elég nagy súlyokat használsz és lehet nem is szabályosan csinálod + túl sok pihenőt tartasz a szériák között.
2014. jún. 17. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha 6-8 ismétlésszammal könnyű akkor növeld a súlyt hogy ne legyen az.
2014. jún. 17. 19:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Többel nem megy,de viszont izomlázam meg nem szokott mindig lenni.Hol rontom el?

Amúgy annyit eszek,mint 2 ember és még utána is néha éhes vagyok szóval van,hogy többet.

2014. jún. 17. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Az izomláz nem feltétele a növekedésnek. Állíts össze egy rendes tömegnövelő étrendet, az nem elég, hogy azt gondolod, hogy eleget eszel.
2014. jún. 17. 20:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Amit találtam,azt simán megzabálom egy nap.Sőt még többet is.
2014. jún. 17. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy elég. Nem tudjuk, hogy te mit találsz.

Na figyu:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2014. jún. 17. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Táplálékkiegészítőkből full force-ot vettem mpm-et.Az glutaminnal keverve eléggé feltöltött energiával,de nem tudom,hogy melyik lenne igazán jó.
2014. jún. 17. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik, hanem az egész napi összes tápanyag-bevitelen.
2014. jún. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!