Súlyzós edzéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve járok edzeni,látszik is az eredmény, csak az a baj hogy regen szép szálkás izmaim voltak, most viszont attól függetlenül hogy izmosodtam sokat nem nézek ki jobban, mert rám jött egy kevés zsír is, igy például a hasammal nem igazán vagyok kibékülve..
Az megoldás lenne, ha fogyelek a kajára, és az edzésem előtt lefutok 6-7 km-ert?
Leszálkásodnék egy picit?
2014. jún. 12. 16:48
2/6 A kérdező kommentje:
mikor elkezdtem 70 kg voltam, most 81 vagyok, rám jött kb 6-7 kg izom es 4-5 kg zsír is sajnos..
2014. jún. 12. 16:54
3/6 A kérdező kommentje:
ha nem tudod leíini hogy jó e ez így akkor ellehet húzni a f***ba, az oldal azért van hoghy kérdezzünk, én pedig megtettem
2014. jún. 12. 16:56
4/6 anonim válasza:
Ha vissza vennél az arcodból akkor talán kapnál értelmes választ ba.zdmeg.
5/6 anonim válasza:
Szálkásító diéta és aerob edzés is kell. De izomból is lesz valamennyi fogyás. De legyél normális a válaszolókkal, nem akart senki rosszat.
6/6 anonim válasza:
1éve jársz le kondiba és odáig nem jutottál el,hogy utána nézz,hogy mit is csinálsz valójában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!