Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék jelentősebb...

Hogyan tudnék jelentősebb izomnövekedést elérni?

Figyelt kérdés

A probléma hogy jelenleg a termes edzés szóba sem jöhet, csupán itthon tudnék edzeni. Ami rendelkezésre állna esetleg még az 2 súlyzó, összesen 17.5 kg-mal.

Milyen edzéstervet kéne követnem? Időm nincs túl sok de megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni. A főbb terület amire szeretnék gyúrni az a mellizom, illetve bicepsz, tricepsz. Mennyi idő múltán várhatnék nem feltétlenül jelentős de már látható eredményt?

2014. márc. 21. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én akkor a helyedbe saját testsulyos eszést csinálnék amit folyamatosan nehezítenék sulyok hozza adasaval.
2014. márc. 21. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi a visszajelzést. És azt hogy tudnám kivitelezni? Mármint milyen gyakorlatokat kéne hogy tartalmazzon, illetve milyen hosszan?
2014. márc. 21. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Hús, rízs, zöldségek, tömegnövelő, erős multivitamin. Rendszeres étkezés, tiszta szűrt víz min 3 liter napi. Edzés közben is igyál. 8 óra alvás.

Rendszeres edzés, mindig ugyanabban az időpontban. Tanulmányozd át a fegyencedzés könyvet. Kapsz egy jó alapot. De ez egy hosszú téma. Kajálás, célzott edzés, helyes légzés és sok sok pihenés mert akkor nősz amikor alszol.

A legrövidebb út, koksz, táplálkozás amit fent írtam, nagy súlyok kis széria. Hátrány, az ízületek és az izomszalagok sokkal lassabban erősödnek mint az izom. Sérülés veszély nagyobb. Fegyencedzés, lassabb de biztonságos.

2014. márc. 21. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el sárga kapszulát!Az étkezésed tedd rendbe.A kokszot inkább hanyagoljuk nem akarsz te olyan hamar izmos lenni.Az alkatod nem tudom milyen, de ha rendesen csinálod akkor már az első évben hatalmas változáson esel át.
2014. márc. 21. 18:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm mindenkinek!

A koksz nem nagyon izgat megmondom őszintén, mivel nem teljesen kigyúrni akarom magam csak szerintem ép testben ép lélek, és nem érzem túl kellemesen magam a bőrömben. Szeretnék izmosodni persze, ha változást látom is akkor pedig van minek motiválni és akár még komolyabban is elkezdem teremben.. De egyelőre csak egy "normális" testet szeretnék elérni.

2014. márc. 21. 18:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Illetve a legnagyobb bajom az az, hogy mindenhol azt olvasom hogy húzódzkodni kéne, ami szép és jó, de én azt nem tudom sehol megoldani.. 3. emeleten lakom városban, sehol nincs erre alkalmas hely. Valaki valami tanács erre? Eddig a két kézi súlyt emelgettem, mintha a rudat mozgatnám de szerintem a kettő ég és föld.
2014. márc. 21. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
húzódzkodót bármelyik ajtófélfára fel lehet rakni.
2014. márc. 21. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah,valami húzódzkodót kell venni és meg van oldva.
2014. márc. 21. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben értem köszi mindenki
2014. márc. 21. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!