Hogyan szedjek tömeget mellre, és a hasam alsó részére?
Sziasztok.
Történetem: Elkezdtem edzeni,azon szerencsétlenek közé tartozom,aki nagyon vékony,és nem hízik. Volt rajtam egy kis zsír,de mivel a barátnőmmel kötelező futni mennem,(kondizok is) így elkezdett rólam menni le a zsír,helyette pedig lassan jön fel az izom,ami annak köszönhető,hogy szar kajákat eszek.(nyárától változtatok ezen) Szóval a mellemre jön fel szépen az izom,lábra is,karra is lassan. Viszont régen voltak bordatöréseim,így a mellem eleve szar,a bal mellem esztétikátlanul fejlődik,lemaradva a jobbtól. Probléma: A mellem közepéről kb lement a zsír,és az izom egyszerűen nem megy fel oda. Már nagyon csúnya,hogy a külső mellizmom "jó",az alja is,és már kezd a felső része is,de nem megy fel kb ide:
A hasammal a probléma:Fogyatékos tesitanárom csináltatott velünk napi 200-300 felülést,ennek köszönhetően 2 év alatt még kb a bordámra is hasizom nőtt a felülésektől. (természetesen a tesitanárnak foggalma sincs arról,hogy a hasizmot nem csak egy irányból kell edzeni) Szóval a köldökömnél nem akarnak előjönni a kockák. Hasprést próbáltam, csináltam,szépen ki is tónusolódott az első 2 pár kocka,de az aljára foggalmam sincs mit tegyek.
Bocsi,hogy hosszú lett,esetleg ha valaki tudna segíteni,még van pár kérdésem, írhatna privátba. Köszönöm.
a köldöködtől lefelé nem lesz kockád, így néz ki a hasizom:
de a többi kocka is eltérő lehet egyénileg, van akinek 8 is tud lenni, valakinek csak 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!