Én tegnap keztem el ezt az egész testépizős dolgot mivel van rajtam eleg sok felesleg! Az elejétől kezdve szedjem a kratint meg a fehérje port? (crea-tor, whey protein) vagy zsírégetőt szedjek előtte?
Fociztam 13évet csak most volt 2éve egy térdkalács ficamom ami eddig a 2év alatt 6 szor ismétlődött meg!
Ez miatt nem nagyon mertem akarmilyen fizikailag megterhelő sportot üzni!!
Futni se magyon tudtam eddig! De már nagyon unom h ennyire ellustultam es kicsit meg is hiztam a semmit tevésbe!!
Elkezdett foglalkoztatni a testépités és vettem is kreatinteg fehérjét! Most veszek majd zsiregetot is es arra fogok futni igy gyorsabban fogyok es kozbe pedig itthon ugymonnd "fegyenc edzésbe" fogok majd belevágni!
Köszi a válaszokat!
Térdrőgzitom van csak nem hasznàlom mivel amugy is most lesz majd a mutetem de addig is mig gipszbe vagyok felsotestre szeretnek gyurni es ha felepulok akkkor megerositenem a lab izmaimat is!!
Szerintetek jo otlet a zsiregeto vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!