Hogyan kondizzam hogy segítsen a fogyásban és az izomgyarapodásban egyaránt?
Elkezdtem kondizni 1-2 hónapja, rendesen csinálom egyik ismerősömmel, aki már évek óta csinája, de annyira sok változást nem vettem észre magamon mint amire számítottam. (Ne értsetek félre nem gondoltam azt hogy pár hónap alatt Jay Cutler lesz belőlem, csak arra számítottam, hogy könnyebben fog menni a dolog.) 185Cm magass vagyok és 78-79kg ez nem tőnik soknak, de elég aránytalanul nézek ki és ez nem tetszik. ( [link] Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy diéta nélkül nem megy, de anyammal nem tudtam dűlőre jutni ez ügyben, mert mondta hogy nem tud 3 féle dolgot főzni csak emiatt, de mégis azért egy két dologba belement. Mit kellene tennem, ennem ahhoz hogy ezt az ugymond felesleget ami rajtam van eltüntessem és izom váltsa fel?! Segítségeteket előre is köszönöm.
17F/185/78-79
Szerintem neked inkább izomnövelésre van szükséged, nem zsírégetésre. Inkább egyél sokat, és emelj nagy súlyokat. De még elég fiatal is vagy, később még sokat férfiasodhatsz.
De a diétát és a kardiót túlzásnak tartom a te esetedben. Elég ha odafigyelsz hogy ne egyél sok zsírt, de a csirkemell-rizs diétára nincs szükséged.
És ehhez valóban hosszú hónapok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!