174cm magas vagyok és 55kg vagyok 50kg szeretnék lenni. De megálltam a fogyásban. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 09:18
1/9 anonim válasza:
Inkább egyél normálisan, ugyanis így is sovány vagy!
Nem véletlenül nem fogysz tovább, ugyanis nincs miből. Ezt követően ha fogynál, már az egészségedet veszélyeztetnéd vele, de hát az már a te bajod!
2/9 anonim válasza:
Veszélyes útra léptél.
nehéz lesz visszafordítan!
A fogyás krónikus formáját ANOREXIA-nak hívják.
Nézd meg ezt
3/9 anonim válasza:
Mennyit eszel egy nap,miket es hanyszor? Mozogsz? Hany kaloriat?
4/9 anonim válasza:
Most már ne akarj kevesebb lenni, bár már így is anorexiás vagy, ha fogyni akarsz.
Keress fel orvost.
5/9 anonim válasza:
Még az 55 kg is kevés, nem szép a csontsovány ember.
7/9 anonim válasza:
Az anorexia egy súlyos mai mentális betegség! Fordulj pszichológushoz!
8/9 Abbey14 válasza:
64 kg lenne a még egészséges súly ehhez a magassághoz!!! Inkább egyél rendesen, és hízz egy kicsit! Tényleg nem diétás tanácsra van szükséged, hanem pszichológusra!
9/9 boma204 válasza:
160 centi vagyok és 54-55 kiló. És nem érzem magam kövérnek. Sőt a környezetem mindig "levékonykáz".
Akkor plusz 14 centinél ez tényleg kevés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!