Thylane14 kérdése:
S. O. S. Megálltam a növésben? (többi lent)
Figyelt kérdés
163cm vagyok és 13/L. Már másfél éve nem növök,ez azért zavar, mert nagyon magas akarok lenni (min.180cm). Ami miatt aggódom hogy mindig is előbb értem a többieknél,most pedig már úgy néznek rám mint egy kisnövésű felnőttre--> rohadtul elegem van ebből. Genetika: Nagyszüleim magasak, viszont anyum alacsony(170cm), de a testvére sokkal magasabb nála. Lehet miatta leszek alacsony? Apum nagyszülei alacsonyak, viszont apa magas, szval ez pont az ellentéte :( 2hÓnapja fitneszezek, szoktam kosarazni, kiskoromban nagyon sokat úsztam és balettoztam, most pedig 1éve futok és fitneszezek+sokat nyújtozkodom faágon. Sok tejet iszok, gyümölcsöt eszek, barna liszt (Graham liszt)(teljeskiőrlésű liszt) csak ilyeneket eszek, pár hete AMORÁNTtot kezdtem enni aminek a vas, kálcium, magnézium tartalma nagyon magas.--> sok kálciumot viszek a szervezetembe. A válaszokat köszönöm! Tanácsokat kérek, viszont bioszból semmit nem vettünk ebből az anyagból. :)2015. júl. 15. 19:21
1/9 anonim válasza:
Én 12 évesen megálltam a növésben. Most, majdnem 18 évesen, is 160 cm vagyok. Lehet, hogy anyukádra ütöttél és alacsonyabb leszel, bár a 170 cm egy nőnél nem alacsony, az is lehet, hogy hirtelen elkezdesz újra nőni és magas leszel. Kb 20 éves korodig még nőhetsz.
Miért akarsz amúgy annyira magas lenni?
2/9 A kérdező kommentje:
Hát az elég rossz lenne ha megállnék. Azért akarok magas lenni hogy végre kilássak a tömegből, ne legyek 13évesen kisfelnőtt hatást keltő. A magasság kiegyensúlyozná az alakom. A magasak szebbek általában, ezzel nem akarok megbántani senkit, de ez az én fejemben így van, máséba meg fordítva. És te kípróbáltál minden lehetséges dolgot a növés érdekében?
2015. júl. 15. 22:07
3/9 anonim válasza:
Nem, mert nálunk mindenki alacsony. Szerintem hülyeség, amit mondasz, egy 180 centis nő is lehet csúnya... Mellesleg egy alacsonyabb nőnek egyszerűbb férfit is találnia, mert manapság több az alaconyabb srác.
4/9 A kérdező kommentje:
De rajtam az segítene ha magas lennék, mert kicsin vagyok csúnyácska. Te lehetsz szép alacsonyan és jó neked hogy elfogadod, de én nem bírom ki, ha belegondolok hogy ekkora maradok és a többiek 2fejjel magasak lesznek, akkor elmegy az életkedvem. :(
2015. júl. 16. 08:47
5/9 anonim válasza:
Kérdező, inkább azon izgulj, hogy az agyad nőjön még egy kicsit. Iszonyú baromságokat írsz:((
6/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem tudom tudsz-e róla, de a női átlagmagasság 165-170 cm. Úgyhogy anyukád nem alacsony, és te is átlagos magasságú vagy, főleg ha még nősz 1-2 cm-t (amire elég nagy az esély). Egyébként a 180 cm az egy férfinak se alacsony, és nagyon sok fiúnál kizáró ok, ha velük egymagas, vagy náluk magasabb vagy. Úgyhogy nyugodj meg szépen, teljesen rendben van a magasságod, és irreálisak az elképzeléseid.
7/9 anonim válasza:
már nem azért, de szerinted a 13 éves korodhoz képest a 163 cm alacsony? na ne nevettes. idén novemberben töltöm a 15-öt, és már tavasz óta csak 158 cm magas vagyok, és ráadásul középső a tornasorban.
"most pedig már úgy néznek rám mint egy kisnövésű felnőttre" - szerintem meg úgy néznek rád, mint egy átlagos kamasz lányra.
8/9 anonim válasza:
13 évesen én még egyáltalán nem aggódnék amiatt h nem növök tovább. Gyerek vagy még 20-21 éves korodig nősz..Még nagyon korai megmondani h nősz e még.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak kíváncsi voltam hogy mit tehetnék a magasság növelésért. Remélem hogy a gének nem csalnak és nem leszek alacsony.
2015. júl. 16. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!