Megálltam a növésben? Fogok még nőni vajon? F/15 175cm
Figyelt kérdés
Nyár óta nem nőttem egy centit sem,szüleim sem olyan colosak,és nagyapám is mesélte hogy ő 16 évesen "megállt és azóta csak megy össze".Lehet h én is pici maradok?2012. febr. 1. 15:32
1/4 anonim válasza:
A gének sokat számítanak, de nem szokványos, hogy fiúk ne nőljenek tovább, akár 22-24 éves korig is.
A növekedés különben is szakaszos szokott lenni. Sportolj, táplálkozz egészségesen (vitaminok, nyomelemek), és aludj eleget, ne éjszakázz, a növekedési hormon alvás közben "dolgozik" legintenzívebben.
2/4 anonim válasza:
175 cm-esen egyáltalán nem vagy pici, csak nem vagy magas.
Nálad jóval alacsonyabb fiúkat-férfiakat ismerek, akiket egyáltalán nem zavar a "magasságuk".
Ma már az sem ciki ha a lány magasabb, de bőven találsz alacsonyabb lányt is.
3/4 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok az értelmes válaszokért,köszönöm mindenkinek! (:
2012. febr. 2. 18:52
4/4 anonim válasza:
9 év eltelt! Megkérdezhetem hogy mennyit nőttél azóta?:) bár lehet hogy azóta már nem jársz fel erre az oldalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!