Elég izmos lány vagyok alkatomból adódóan is (pl. szorítóerőm 48 kg csak jobb kézre) ha erre rágyúrnék az mennyire lenne elfogadhatatlan a másik nemnek?
Szerintem a másik nemnek ez teljesen megfelel általában, nyilván más az ízlése mindenkinek.
Én is elég izmos lány vagyok, legalábbis annyira, hogy legyek olyan erős, mint a barátom. Mondjuk én járok kondizni évek óta, ő pedig nem, de neki ez az állapot teljesen megfelel. Szerintem jó dolog erősnek lenni, én szeretem. :)
23/L
Szerintem nincs ebben semmi elfogadhatatlan. - Ha gyúrni akarsz, hát gyúrj.
Biztos lehetsz benne, hogy vannak olyanok, akik nem a gebékre buknak, és tetszik nekik egy erősebb izomzatú leány; többek között magam is így vélekedek.
Amúgy az a vicc hogy mindenhol témában más lányokat fikáznak...
Itt az izmos a menő, szexualitásnál meg a duci, felnőttnél/tininél az átlagos...
Ha erre a kérdésre normális választ akarsz kapni akkor a környezeted kérdezd meg. Itt mindenki a saját kategóriája ,,lányait'' szereti.
Van persze olyan aki az izmosat, van aki a ducit, van aki a normálisat szereti DE jobb ha a környezetedből szeded az infót.
Itt lehet hogy agyondicsérnének hogy milyen izmos/duci vagy a valóságban meg 2/10 fiú dicsérne meg.
Sajnos az itteni pontozás nem igazán életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!