Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elég izmos lány vagyok alkatom...

Elég izmos lány vagyok alkatomból adódóan is (pl. szorítóerőm 48 kg csak jobb kézre) ha erre rágyúrnék az mennyire lenne elfogadhatatlan a másik nemnek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,167 cm magas és 60 kg körül
2015. jún. 6. 08:27
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy mivel erősebb vagyok,mennyire lenne elfogadható ha erre rásegítenék,nem csak alkarra meg bicepszre,minden másra.Ugyanis mikor ezt az ötletem megosztottam az egyik barátnőmmel,miszerint még formásabb hasat akarok,közölte hogy ez nem mindenkinek tetszik.Eddig egyetlen egy emberrel találkoztam akinek kifejezetten az ilyen lányok jönnek be,gondoltam megkérdezem a többiek véleményét is. :)
2015. jún. 7. 18:05
 32/35 anonim ***** válasza:

Szerintem a másik nemnek ez teljesen megfelel általában, nyilván más az ízlése mindenkinek.

Én is elég izmos lány vagyok, legalábbis annyira, hogy legyek olyan erős, mint a barátom. Mondjuk én járok kondizni évek óta, ő pedig nem, de neki ez az állapot teljesen megfelel. Szerintem jó dolog erősnek lenni, én szeretem. :)

23/L

2015. jún. 8. 08:39
 33/35 anonim válasza:

Szerintem nincs ebben semmi elfogadhatatlan. - Ha gyúrni akarsz, hát gyúrj.

Biztos lehetsz benne, hogy vannak olyanok, akik nem a gebékre buknak, és tetszik nekik egy erősebb izomzatú leány; többek között magam is így vélekedek.

2015. jún. 8. 20:18
 34/35 anonim ***** válasza:

Amúgy az a vicc hogy mindenhol témában más lányokat fikáznak...

Itt az izmos a menő, szexualitásnál meg a duci, felnőttnél/tininél az átlagos...

Ha erre a kérdésre normális választ akarsz kapni akkor a környezeted kérdezd meg. Itt mindenki a saját kategóriája ,,lányait'' szereti.

Van persze olyan aki az izmosat, van aki a ducit, van aki a normálisat szereti DE jobb ha a környezetedből szeded az infót.

Itt lehet hogy agyondicsérnének hogy milyen izmos/duci vagy a valóságban meg 2/10 fiú dicsérne meg.

Sajnos az itteni pontozás nem igazán életszerű.

2015. jún. 8. 20:24
 35/35 anonim ***** válasza:
kérdező, azóta végül jártál edzeni? :)
2015. dec. 22. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!