Elég izmos lány vagyok alkatomból adódóan is (pl. szorítóerőm 48 kg csak jobb kézre) ha erre rágyúrnék az mennyire lenne elfogadhatatlan a másik nemnek?
48 kilós szorítás egy nőtől nem rossz, na de férfinál:D
Én egy kézzel szorítottam 63 kilót pedig vagyok vagy 78 kiló:D
Mire akarsz rágyúrni?
Ahhoz hogy nagyobb erőd legyen súlyt kell felszedni.
A fiúk többsége meg az erőemelő csajokat nem szereti mert az annyira nem nőies.
Nem tud erős lenni naturálba?
Itt nem az izmosságról hanem az erőről van szó. Egy erő emelő nő pedig nem épp vonzó.
A body building nem = az erővel.
" Egy erő emelő nő pedig nem épp vonzó. "
Miért is? Hol határozza meg, hogy vonzó -e, az, hogy mit sportol?
Amúgy is, erőemelő (mert ezt a szót így kell írni) akkor lenne belőle ha versenyezne is, ő meg semmi ilyet nem említett..
Bocsásd meg nyelvtani hiányosságaimat.
Hol van az megírva hogy valakiből csak akkor lehet erőemelő ha versenyzik?
Lehet hobbi szinten is erőemelő valaki, pont úgy ahogy nem csak versenyzők boxolnak, vagy crossfiteznek.
Vannak hobbi boxolók akik eljárnak edzésre és ott ütik egymást, és vannak versenyszerűek is, ahogy crossfitből is van minden féle.
Hol határozza meg? Az erő emeléshez pl súly is kell (tömeg csak hogy nehogy beleköss), nem ugyan az mint a kondi ahol a forma a lényeg. Erőemelésnél a fontos a legnagyobb súly.
Minden sportban más az elvárás és ez más küllemet kölcsönöz. Ezért nem láttál még gyűrűn 120 kilós Body buildert vagy épp erőemelőt futni.
A sport meghatároz egy bizonyos fizikumot is ami a küllemre igen csak nagy hatással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!