Elég izmos lány vagyok alkatomból adódóan is (pl. szorítóerőm 48 kg csak jobb kézre) ha erre rágyúrnék az mennyire lenne elfogadhatatlan a másik nemnek?
69%: Mindent klisék alapján látsz, a valósághoz közöd sincs..
https://www.youtube.com/watch?v=W35GtZdgffM
Ő is csak egy kövér erőemelő, igaz?
Ja.. és igen, csak akkor vagy erőemelő, ha versenyzel is. Ha nem versenyzel, akkor nyilván lehetsz "hobbi erőemelő" (bár gyökérül hangzik), de annak köze nincs a versenyszintű sporthoz (attól, hogy néha lejárok a barátaimmal focizni, nem leszek focista). A saját magadnak mondasz ellent: ha csak hobbiból csinálja, minek kellene neki "bezsírosodni" ? (csak a te klisédet használva).
Most komolyan belinkelsz egy olyan tagot akiben annyi szteroid van hogy egy patikus elsírná magát?
Nem azt mondtam hogy kövér hanem hogy zsíros.
Kiemelsz egy szteroidos állatot 10-20x-os(vagy több) szteroid mennyiséggel és akkor mondod hogy az erőemelők tök szálkásak.
Annyira szánalmasak vagytok amúgy:D
,,de hol említette a kérdező, hoy erőemelő akar lenni, vagy hogy úgy akarni edzeni, mint az erőemelők?
Sehol''
Felhoztam egy példát miszerint a sport meghatározza a külsőt és egy erőemelő nő nem épp vonzó. Erre meg kaptam hogy ,,Miért is? Hol határozza meg, hogy vonzó -e, az, hogy mit sportol?''
Hát ott apa hogy van egy bizonyos fizikum amit megkövetel egy sport MÉG HA HOBBI SZINTEN IS CSINÁLJA VALAKIT.
Hogy mondanád azt ha egy átlag ember eljárt foci edzésre meg 1-1 meccsen részt vesz, de nem komolyan űzi a sportot?
Vicc az is hogy dobálóztok azzal hogy ,,túl izmos nem leszel naturálba'' most meg olyan embert linkelsz be akiben egy picit is hozzáértő szerint van anyag bőven.
én a kérdés alapján arra gondoltam, hogy adott egy csaj, aki mondjuk izmosabb, mint az átlag. Szeretne edzeni (nem fejtette ki, hogy mit, és mivel nem nevezett meg sportot, csak annyit írt, hogy "gyúrni", én ebből arra következtetek, hogy mondjuk kondiba akar járni, vagy saját testsúlyos edzést végezni.) Az a gondja, hogy attól fél, ha a mostaninál is izmosabb lesz, nem fog tetszeni a férfiaknak.
na most, erre az a válaszom, hogy egy nő bizony naturálban nem tud kétajtós szekrény lenni. Persze, vannak olyan férfiak, akik kifejezetten nem szeretik az izmos nőket, semmilyen mértékben (nekik még én is túl sok lennék, pedig alig egy éve edzek...). De alapvetően, egy nő, aki nem tol szteroidokat, csak edz, (és persze igyekszik minél tisztábban kajálni), az én tapasztalataim szerint, csak előnyére változik (vagyis, én nem láttam még olyan nőt, aki naturálba edzett volna, és azt mondtam volna rá:na, ez már túl sok) Persze, vannak ízlések, és pofonok, de szerintem egy alapvetően az átlagnál izmosabb lány esetében feltételezzük, hogy nem olyan férfiak érdeklik, akik a zsíros/puha/vagy éppen a rohadt vékony nőkre buknak.
Erre nézem, hogy elkezdődött egy vita arról, hogy az erőemelő nők nem nőiesek. Most ebben nem fogalalok állást, tegyük fel, hogy tényleg nem azok. De hogy jönnek ide az erőemelő nők? Szerintem a kérdező (ahogy írta is, hogy minden testrészére akar edzeni), egy átlagos, kondis, (vagy saját testsúlyos) edzésre gondolt, amitől formásabb lesz, tónusosabb, stb.
még mindig nem értem, hogy ebben a gondolatmenetben mi a szánalmas, de rád bízom
Ebben semmi nem szánalmas, végre valami amibe nem tudok belekötni mert hülyeség.
Hogy jön ide? Példaként hoztam fel, mint fizikai erőt növelő sport hogy érdemes olyat megválasztani ahol tetszik az elérhető koksztalan fizikum.
Egy nő nem lesz koksztalanul túl izmos, de belinkelni egy kokszos állatot ráadásul férfit mondván hogy ők nem is zsírosak azért elég szomorú. Ha a futókról mondtam volna hogy nem túl izmosak akkor is kaptam volna egy doppingos állatot hogy ő is futó mégis 50-es karja van.
# 5
Ez a mérleget én is megpróbáltam.Nekem 100 kg sikerült.
------
Egyébkénnt a szorítóerő mérésenek mi értelme van?Amikor iskolába jártam még nem végeztek ilyent vizsgálatot.
Ki mondta, hogy van értelme?
De látod milyen jót elbeszélgetnek a témából kiindulva, lehet ez az értelme :D
Már megbocsáss, de te annyira buta vagy, hogy a lámpámmal szívesebben elvitázgatnék, mint veled:(
Az nem az én hibám, hogy te egy egyszerű példát nem vagy képes felfogni. Nyilván tudom, hogy tele van a csávó, és? Ez hol tesz különbséget az alapból tört elméletedben?
Ha az erőemelőknek elengedhetetlen a plusz zsír, akkor rajta miért nincs? Az az indok, hogy "úúú szteroidok" nagyon gyenge, hisz mindenki tolja...
Az meg már csak a te tudatlanságod példázza, hogy szerinted 10-20-szoros adagot használ (mihez képest egyáltalán?)... Nem lehet megállapítani, hogy ki mennyit használ, mert genetika az egész.. Nyilván komoly mennyiséget tol magába, de az ő szintjén ez már szükséges.
Szerinted nincsenek súlycsoportok?
Az egyszerűség kedvéért ott van például Omar Isuf vagy Bart Kwan. Mindketten részt vettek erőemelésben (Omar csak "hobbiszinten" ha jól tudom, már amennyire lehet hobbiszintű, ha a videózásból él), drog mentesek.
Mindenki tolja csak a mennyiség nem mindegy:)
10-20x-os teszto mihez képest? Talán a normálishoz képest.
Egyébként itt mivel azzal példálózol hogy hobbi szint akkor minek linkelsz szteroidost? Ha már a kérdező nem versenyezni akar:)
De ha nagyon szeretnél hasonlóan izmos szteroidos nőt is találsz a neten és mondhatod hogy a nők is lehetnek nagyon izmosak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!