Egy olyan testépitő aki mindig formában van, hány kúrát tart egy évben?
Figyelt kérdés
a "formában van" alatt nem azt értem hogy mindig csont száraz és versenyre kész, hanem hogy mindig jol néz ki, pl Vörös Zoli csinálja a red rock realityt és a magyar Scitec team általában mindig jól néz ki, nincsenek szétcsúszva, össze menve. hogy lehetnek a kúráik?2015. máj. 29. 22:38
1/8 anonim válasza:
Ugyan olyanok, csak nem zabálnak. 2-3kúra. Összemennek azért sokszor.
2/8 anonim válasza:
Volt itt is egy egy ilyen díszmadár.
Évek óta mondta hogy ő naturál, így száza, meg úgy száraz.
Azt kiderült, hogy nyomta a cumót, nem is keveset.
A végén már nem tagadta, de aki sokat olvasgatott itt, az látta, hogy már össze vissza beszél.
Egyik képe ekkor készült, akkor nem volt benne, utána már volt benne, de nem diétázott, utána már diétázott is, mindezt egy képről, mondta csak úgy.
Le is szerepelt a fószer, el is tűnt innen.
Pedig az elején nagyon ment neki a naturál vagyok szöveg!
3/8 A kérdező kommentje:
micsoda? ez most hogy jön ide?
2015. máj. 29. 23:12
4/8 anonim válasza:
Hogy jön ide?
Testépítőnek vallotta magát,jó formában is volt, aztán kiderült ment a cumo,nem is kevés.
5/8 anonim válasza:
Kettes ez hogy jön ide? Egyáltalán kiről van szó? Itt fórumozgatok már heti rendszerességgel másfél éve, de ilyet én még itt nem olvastam vagy láttam.
6/8 A kérdező kommentje:
továbbá minden testépitő használ "szereket", de amúgy is, mi köze a kérdéshez?
2015. máj. 29. 23:18
7/8 anonim válasza:
Vörös zoli és a scitec team nem kúrákat tart. Nekik egész évben folyamatosan megy a cucc. Nem is kevés.
8/8 anonim válasza:
3 "kúra" már lefedi az egész évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!