Sok testépitő már 30 éve kokszol, látszólag még is egészséges. Akkor most hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 11:25
1/14 anonim válasza:
"látszólag" + orvosigárda van mögöttik és szigorú, ellenőrzött keretek között koxolnak, nem mezei "ebbő' egyet naponta, osz't jó lesz, nem baj ha néhány nap kimarad, legalább tovább elég"
2/14 A kérdező kommentje:
nyilván, ezzel tisztában vagyok hogy előre orvosok által megtervezett kúrákat tartanak, de állandóan azt halljuk hogy a szteroidoktól egyik napról a másikra impotens leszel, meg megöli a vesédet, meg női melleid nőnek, ehhez képest megnézük egy Rich Pianát, aki legalább fel is vállalja a dolgot és nyiltan beszél róla, és nem is ma kezdte, de nem úgy néz ki, hogy bármi egészségügyi problémája lenne
2015. máj. 20. 11:36
3/14 anonim válasza:
Az itt kérdezők 100%-a sülthülye hozzá, egy könyvet nem olvasott el a dologról. A kapcsolati hálójuk is a dana/stana "kitudja milyen hatóanyag van benne" tablettákig terjed.
A tengeren túl megbízhatóbbak az UD források is, és az orvos is felírja neked ha hiányod van.
4/14 anonim válasza:
Azert mert a valo vilag nem a wow, ez nem ugy mukodik hogy beveszel egy merget es 27%ot esik az eleterod, aztan egy gyogyszer 18%ot viszatolt belole.
5/14 A kérdező kommentje:
akkor ajánlj kapcoslódó könyveket/filmeket, én szivesen elolvasom, csak nem tudom melyik a hiteles !
2015. máj. 20. 11:58
6/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem elég ránézni pl ronnie colemanra, mennyit öregedett az elmúlt pár évben... Lehet, hogy látszólag egészséges, de egy hasonló korú ember arca nem ilyen ütemben öregszik.
7/14 anonim válasza:
"Azert mert a valo vilag nem a wow, ez nem ugy mukodik hogy beveszel egy merget es 27%ot esik az eleterod, aztan egy gyogyszer 18%ot viszatolt belole." - Tényleg nem :DDDD Még a könnyem is kicsordul. Könyvet mindjárt küldöm.
8/14 anonim válasza:
Engem is érdekel a könyv évi 2 kúrától nem lehet nagy gond normális adagokkal...
9/14 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=W_Lf7FhzvUk
Ezt nézd meg, vagy például a Bigger Stronger Faster dokufilmet.
10/14 anonim válasza:
Sok mindentől függ, ciklizál-e, pihen-e. A teste hogy bontja a vegyületeket. Mennyit használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!