Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi pénzt szoktatok költeni...

Mennyi pénzt szoktatok költeni havonta testépítő étrendetekre és hogyan szoktatok bevásárolni?

Figyelt kérdés

Most lakok életemben először egyedül, magam oldom meg a bevásárlást. Csirkemellfilét, tükörtojást sütni és rizst főzni már tudok, de ki kell valahogy iktatnom étrendemből a vacsorai szalonnás kenyeret és valami mást tenni helyére.

Mit szoktatok enni? Mikor szoktatok bevásárolni és miket szoktatok venni?

2015. máj. 29. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Havi 42.000 Ft-ot. (73 kg)

Mikor épp van időm, elmegyek és bevásárolok. Friss és fagyasztott zöldséget, és gyümölcsöt is szoktam venni, halkonzervből pár darab van otthon, arra az esetre ha nem tudok húst venni. Húsból frisset veszek nagyobb mennyiségben, és kimérés után fagyasztom, így mindig csak a megfelelő mennyiséget kell kivennem.

Zabpehelyből egy egész kartonnal megveszek egyszerre.

reggel zabpehely + tejsavó

4 étkezés: csirke + zöldség + köret pl. rizs vagy kuszkusz, vagy zabliszt nokedli

és van még egy edzés utáni turmix

csirkemellre ha rákeresel, írtunk már elég sok elkészítési módot (fasírt, rolád, göngyölt, ilyen-olyan szósz).

Ha több pénzem lenne, csirkén kívül vennék másféle húst is, és olyan halat amit szeretek (lazac, vajhal).

2015. máj. 29. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
# 1. Jó a kereseted! Másnak 1 havi kajára , jó ha elég...
2015. máj. 29. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
1esnek ez az egyhavi kajája -_-
2015. máj. 29. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
2. igen,neki is
2015. máj. 29. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Pontatlan voltam: 2 ember szükös! Bocsi a félreértésért!
2015. máj. 29. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok, írd már le nekem légyszi, hogy hány kg-os emberek szűkös étrendjéhez elég... csak azért kérdezem, mert mindenből a legolcsóbbat veszem, és ennyire jön ki

szóval érdekelne, pontosan írd már le miből mennyit veszel, és összesen mennyi a végösszeg

a 42.000 Ft nálam a tejsavót, dextrózt, vitamint is tartalmazza már

2015. máj. 29. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:

ez egy ilyen sport... ha mindent meg kellene vennem de szerencsére nem, mivel sok mindent megtermelünk, így pénzben nem tudom kifejezni, de leírom.

1 átlagos hónapban megeszek

3-4 csirkét; átlagosan 3kg hús

2-3 nyulat; átlagosan 2kg hús

5kg krumplit

rizst azt boltban veszem, átlag 5-7kg megy el egy hónapban.

+ a zöldség is saját általában ebbe képzeljetek bele minden mediterrán szezonális zöldséget, + télre amit fagyasztunk.

ez alapján megsaccolhatjátok, mennyi pénz lenne.

2015. máj. 29. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
mármint 1 csirkére értettem meg 1 nyúlra a súlyt.
2015. máj. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!