Van értelme minden évben leszálkásitani?
Figyelt kérdés
naturálként van annak értelme, hogy 1 év tömegelés után csináljak egy 12 hetes szálkásitást, majd tömegelni megint?mennyi izom megy el ha rendesen kajálok és BCAAt is szedek? továbbá mennyi kardió fér bele? naturálként ha jol tudom vigyázni kell mert könnyen lemegy2015. máj. 26. 12:14
11/12 anonim válasza:
:)
1 év sok lesz, simàn dagadt leszel.
Még tömegelhetsz, de nem 1 évig.
12/12 anonim válasza:
Az anyukád? Én azt hittem, hogy a barátnőd. :D
Amúgy jól nézel ki, nem feltétlenül kell szálkásítani se, bár ennyi izommal már a szálkásítás sem értelmetlen. De utána áttérsz egy normális étrendre, moderált szénhidráttal, tisztán tömegelve, ahogy írták, akkor nem fogsz bezsírosodni. Nyilván valamennyi visszajön, de nem hinném, hogy minden évben kéne szálkásítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!