Van értelme minden évben leszálkásitani?
Áááá, ha a BCAA-t is "szedsz" akkor nem kell tartanod semmitől, egy gramm izom se fog lemenni rólad :D
Értelme valójában nincs, mert senkit sem érdekel ha dagadt vagy, legfeljebb téged, tehát te döntsd el, hogy van-e értelme.(bár, ha ügyes vagy, akkor tömegelésnél nem hízol be)
Kardió mehet akár minden reggel 30-40 perc. Az izomveszteségtől meg nem kell ennyire tartani, anélkül is mindenkitől azt fogod hallani, hogy "úú de összementél", csak sajnos szegények azt már nem érik fel ésszel, hogy nem az izom tűnt el rólad, hanem a zsír. De ezzel nem kell törődni :D
nem "hiztam el" viszont a kockáim ha nem jó a fény, egyáltalán nem látszódnak, bár 1 éve még 17 kilóval könnyebb voltam, szóval ez várható volt. jelenleg igy nézek ki, és pont ezért raktam ki a kérdést, hogy nem mondanám hogy "kövér" vagyok, de azt sem hogy "szálkás", és azon gondolkodom hogy most szálkásitsak, vagy még töemgeljek 1 évet.
kepfeltoltes.hu/view/150526/4841581452_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
jó az, csak a két sort egybe kell bemásolni, GYK ketté választja mert túl hosszú neki:
kepfeltoltes.hu/view/150526/4841581452_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Add meg anyud facebookját!*.*
Fiam leszel..:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!