A képen látható úriember hány kg lehet kb? Naturálba, szteroidmentesen el lehet érni hasonlót?
Tételezzük fel, hogy a csávó 180cm magas!
Ha valaki 18 éves korától elkezd komolyabban foglalkozni a testépítéssel, táplálkozás, táp. kiegészítők, minden maximálisan rendben van, illetve az edzés is teljesen rendben van, nagyjából jó a genetikád, pihenni is van sok időd... Tehát minden ami kell!
Így mennyi idő lenne egy átlagos 18-20 éves 70 kg-os embernek ide eljutnia?
Szerintem ide el sem lehet jutni szteroid nélkül, egy személyiedző barátom meg azt mond, hogy szerinte ha tényleg minden rendben van, akkor 5-6 év szünetmentes edzés és bárki lehet ilyen.
Ti mit gondoltok erről?
Ne nevettess, egy átlagos ember még ezt sem éri el soha 100% munkával: [link]
Ehhez már nem kezdő kúra kell, van benne anyag rendesen.
Ez az illés norbert netes adatok szerint 182cm, és 102 kg kb.
Ha ő 100 kg, akkor akit én linkeltem mennyi? 130?
Egyébként meg, szerintem az illés általi test elérhető naturálba, talán ott a határ. Főleg, ha jó a genetika.
De akkor a testépítők mindegyike cuccol? A nhl-esek, a nehézsúlyú küzdősportolók?
Minden egyes ember?
Én mindig is ilyesmi testről álmodtam, most keresek úgy és van annyi időm is, hogy el tudjam kezdeni normálisan.
Régebben edzettem évekig, de sosem tettem oda magam minden téren maximálisan...
Ha tehettem volna, plusz 10 kg lett volna rajtam, így a 180 centimhez lehetnék 90kg 10-12% testzsírral.
De akkor ez a max? Ennél nagyobb nem lehetnék sehogy, csak cuccal?
Régebbem 17-18 évesen 100-105 kg-al szériáztam fekve, 4x10 elet, 80 kg osan. Most 24 évesen visszamegyek a terembe és bohóckodok a 65 kg-al... Szar érzés :D
Igen kb ott a határ. Ha nagy akarsz lenni koxolnod kell.
Mondjuk ha te ekkora akarsz lenni akkor én inkább pszichológushoz mennék el mert szerintem testképzavaros vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!