Súlyzóz edzéssel hogyan lehet fogyni?
Azt olvastam, hogy az ilyen edzéssel , az efféle izommunkával is lehet ugyan úgy zsírt égetni, min pl. a futással vagy akár jobban is.
Max 5 kilót szeretnék leadni,de nem tudom hogyan.
Milyen súlyokkal,milyen gyakorlatok ajánlott végezni,mekkora ismétlésszámmal,sorozattal,pihenővel,stb.
Tud valaki tanácsot adni?
Úgy gondolom, hogy egy általános erőnlétem van és 80 kiló vagyok.
Kalóriadeficittel lehet súlyzós edzéssel fogyni.
Nem edzés kérdése a zsírégetés hanem metabolizmusé.
Egyek kevesebbet?
Mióta elkezdtem azóta éhesebb vagyok. Kívánom a kaját.Na.
De nem zabálok.
"Egyek kevesebbet?
Mióta elkezdtem azóta éhesebb vagyok. Kívánom a kaját.Na.
De nem zabálok."
Ne az érzékeidre hagyatkozz. Attól, hogy valaki éhes, még lehet kalóriapluszban. Számolnod kell a kalóriákat, és figyelj a fehérje/szénhidrát arányokra, valamint étkezz zsírszegényen.
A másik pedig, hogy ne csak kilóban tűzd ki a célod, hanem a tükör alapján is. Sokan fogynak pár kilót, majd feladják, mert nem látnak változást a tükörben. Ezenkívül a testzsírszázalék is fontos szempont.
Azonban nem tudjuk, hogy fiú vagy lány vagy és azt sem, hogy milyen magas. Izmosodni is szeretnél, vagy csak lefogyni?
29/f és a kevés izmomból nem szeretnék veszíteni,de nem vagyok testépítő,meg nem számolgatok kalóriákat.
Mostanában nem járok sportolni és elkezdtem kondiba járni, hogy valami még is csak mozogjak.
És feljött pár kiló. Ha ennyi lemenne,elégedett lennék. Akkor már szálkás és kockás lennék annyira ami nekem elég.
köszi amúgy
Ha nem vagy különösebben izmos, akkor nem fogsz izomból fogyni. Csak ha kifejezetten koplalsz, de az eléggé szélsőséges. Elég csak kicsit visszafogottabban enni, elég csak nem csúcson tartani az inzulinodat és a vércukrodat.
Magyarul? Nem biztos, hogy állandóan gabonát meg cukrot kell enni tehéntejjel leöntve, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!