Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Multivitamin (kiegészítő)...

Multivitamin (kiegészítő) miért elengedhetetlen tömegeléskor? (Meg úgy általában) Kajával nem lehet a megfelelő mennyiséget bevinni?

Figyelt kérdés

2015. máj. 18. 23:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

" Ezeket megkerdojelezni csupan butasag."

Nem a vitamiok fontossagat kerdojelezzuk meg hanem a mennyiseget, amit a szcientologus szekta meg a tapkieggyartok marketingesei szuksegesnek tartanak.

Tudomanyos kutatasok bebizonyittak egyebkent hogy a nagydozisu vitaminbevitel teljesen ertelmetlen es az a szerencse ha nem art.

Ami egybevag az en tapasztalatommal is. En szedtem evekig nagydozisu vitaminkeszitmenyeket, pont ugyanannyiszor voltam beteg mint amikor nem szedtem.

Most ha kezdodik a betegseg rasegitek egy kis C-vitaminnal aztan ennyi.

2015. máj. 19. 10:35
 22/27 anonim ***** válasza:
Én krvára nem mondtam hogy Monster Pakkot kell enni, 1 szemes multi + 1 c-vitamin.
2015. máj. 19. 14:01
 23/27 anonim ***** válasza:
És amit írtam az nem marketing duma agyhalottak.
2015. máj. 19. 14:02
 24/27 anonim ***** válasza:

persze hogy nem. hiszen tudomanyos kutatasok sora bizonyitta hogy a nagydozisu vitaminszedes az szukseges.

Ja , pont forditva.

2015. máj. 19. 14:04
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha neked az 1 szemes multivitamin nagy dózisú, ásd el magad a kertben.
2015. máj. 19. 14:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Mi termesztünk zöldséget,gyümölcsöt saját fogyasztásra.Annak jelentős részét fedezi is.Almából pl.megvan olyan 300-350 kg évente, azt lehet enni kilószám egy jó darabigés és a pincében hónapokig eláll.

Ezért nem szedek semmiféle tablettát és nem érzem,hogy kellene.

A boltban vásárolt zöldségek,gyümölcsök élvezeti értéke viszont általában tényleg alacsony.De azért lehet venni jófélét is.

2015. máj. 19. 14:44
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Dr. Szentgyorgyi Albert is biztos a tapkieggyarak propagandajanak dolt be.
2015. máj. 19. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!