Multivitamin (kiegészítő) miért elengedhetetlen tömegeléskor? (Meg úgy általában) Kajával nem lehet a megfelelő mennyiséget bevinni?
" Ezeket megkerdojelezni csupan butasag."
Nem a vitamiok fontossagat kerdojelezzuk meg hanem a mennyiseget, amit a szcientologus szekta meg a tapkieggyartok marketingesei szuksegesnek tartanak.
Tudomanyos kutatasok bebizonyittak egyebkent hogy a nagydozisu vitaminbevitel teljesen ertelmetlen es az a szerencse ha nem art.
Ami egybevag az en tapasztalatommal is. En szedtem evekig nagydozisu vitaminkeszitmenyeket, pont ugyanannyiszor voltam beteg mint amikor nem szedtem.
Most ha kezdodik a betegseg rasegitek egy kis C-vitaminnal aztan ennyi.
persze hogy nem. hiszen tudomanyos kutatasok sora bizonyitta hogy a nagydozisu vitaminszedes az szukseges.
Ja , pont forditva.
Mi termesztünk zöldséget,gyümölcsöt saját fogyasztásra.Annak jelentős részét fedezi is.Almából pl.megvan olyan 300-350 kg évente, azt lehet enni kilószám egy jó darabigés és a pincében hónapokig eláll.
Ezért nem szedek semmiféle tablettát és nem érzem,hogy kellene.
A boltban vásárolt zöldségek,gyümölcsök élvezeti értéke viszont általában tényleg alacsony.De azért lehet venni jófélét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!