Nektek mi az elfoglaltságotok pihenő időknél?
Figyelt kérdés
Hogyha pihensz általába mitcsinálsz? (kockulsz?:D,olvasol?, böngészel?,TV-t nézel?,stb.)2015. máj. 11. 20:13
1/7 anonim válasza:
mmint edzés közbeni sorozatok közötti pihenőkre gondolsz? vagy mire?
sorozatok közben én igyekszem visszanyerni az életerőm és nem hányni
2/7 anonim válasza:
Egyiket se? Nézek ki a fejemből, gondolkodok. SŐT. Néha még más emberekkel is interakcióba lépek:OOO.
A terembe szerintem szentségtörés telefont bevinni, legalábbis elég gáz, mikor valaki minden széria között 5 percig a mobilját bújja...
Nem vagyok maradi, de egy edzés idejére igazán le lehetne szakadni róla, és mással foglalkozni, nem?
De akinek így jó...
3/7 A kérdező kommentje:
Nem edzés közben. Hanem pihenő napokon amikor esetleg otthon pihentek...
2015. máj. 11. 20:31
4/7 anonim válasza:
Jahogyúgy... A "pihenő idő" nem épp azt jelenti.
A válasz: Élem az életem.
Such an answer.
5/7 anonim válasza:
Bújom a gyakorit vagy alszok, csajozni próbálok.
6/7 anonim válasza:
Nézegetem magam a tükörben. :D Én szoktam bevinni telefont, de csak lerakom, valahogy nem tudok netezni közben. Nem pihenek órákat, egy percekre elővenni a tapitelefont meg nem motivál valahogy.
7/7 anonim válasza:
amúgy én is beviszem, a pénztárcámat is, mert volt lopás az öltözőből. de ettől még nem nyomkodom
amúgy meg épp hogy a szabad időmben edzek :) amúgy tanulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!