Lehetséges hogy egy izomnak nem elég 7 nap pihenő? Hanem 8-9 nap kell neki?
Nem. Az izomnovekedés befejeződik 2 nap utan. Utana mar csak DOMS lehet vagy az idegrendszered regeneralodik stb.
Ezert kell nem bukasig edzeni alacsony volumennel gyakran
Nekem nem jön be a gyakran edzés. Én bukàsig nyomom sok gyakorlattal osztott rendszerben. Aki meg azt hiszi puncisúllyal nyomom az jöjjön velem edzeni és megnézzük kedves előző ki mennyit bír.
Egy hét egyèbkènt bőven elég a regenerálódásra.
Bocsánat, Nem azt mondtam hogy az nem edz kemenyen es puncisulyokkal edz aki bukasig edz. Csak azt hogy nem biztos hogy et a legjobb modja. Mellesleg szerintem máshogy kell edzeni annak aki a te fejlettsegi szinteden áll és máshogy az itt kérdezők 90%-ának.
Pl szerintem te mar a sulyt nem igazab tudod novelni ezert erdemesebb ilyenekkel jatszanod mint a volumen, bukasig edzes, intenzitasnovelo gyakorlatok, pihenoidok csokkentese.
Izom az nemtudja,hogy ki hány éve edz.Bukásig azért nyomjuk mert annyit birunk.Ha nemnyomjuk bukásig akkor az olyan mint ha tartogatnánk az erünket valamire.
Én bukásig nyomom + vetközösorozat és csak 1,5 perc.Ez a melledzésem röviden
de igen tudja. Attol fuggoen milyen nagy, mennyit nott mar. Mashogy tud adaptálódni és más lesz a megfelelo.
Ha már az 1. Sorpzat bukasig megy akkor minden tovabbiban is sokkal gyengebb leszel mint ha megaltal volna 1-2 ismetlessel elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!