Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért kell a sorozatok között...

Miért kell a sorozatok között pihenő időt tartani?

Figyelt kérdés
Én nem tartok.Már úgy ahogy a videókban látható,hogy megcsinálja a 12 ismétlést aztán leül kb. egy percre egy padra és addig nem csinál semmit.Hanem más gyakorlatot csinálok, majd utána folytatom az előbbit.De nem ülök le. Mert ez az ücsörgés fölösleges időpazarlásnak tűnik.
2015. febr. 7. 11:10
 1/4 - palilaci - ***** válasza:
Lehet ígyis csak sokan nem bírják. De ha tetszik ha nem, ha pl karozol és mikor végeztél a sorozattal elmész hasazni majd pedig vissza karozni akkor is pihen a karod. Ezt hívják szuperszettnek. Karozásnál látom igazán értelmét meg mell-hát, comb feszítő-hajlítónál vagy akkor ha valaki időt akar spórolni.
2015. febr. 7. 11:24
 2/4 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Igen, ez a szuperszett. De érdemes párban edzeni az izmokat ha szuperszettet végzel, agonista-antagonista rendszerben.
2015. febr. 7. 11:46
 3/4 tkodit ***** válasza:
Lehet, hogy időpazarlásnak tűnik, és én is csinálok néha óriássorozatokat, szuperszetteket, de te szerintem még nem végeztél nagy súlyos alapgyakorlatot. Felhúzás/guggolás után elég keménynek/őrültnek kell lenni, hogy ne pihenj legalább egy percet. Pihenés nélkül persze intenzívebbnek tűnik az edzés, de a kisebb súlyok használata, és a gyengébb koncentráció miatt nem biztos hogy összességében megéri.
2015. febr. 7. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kiadós guggolás, felhúzás után azért megnézném azt a pihenés nélküli dolgot.
2015. febr. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!