5 kézállásos fekvőtámaszt mennyi idő elsajátítani?
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 18:45
1/10 anonim válasza:
Kb. fél év, ha specifikusan erre edzel, de kevesebb is lehet.
2/10 anonim válasza:
Attól függ kinek. Sosem csináltam, múltkor kipróbáltam lazán ment 10. Nulla fizikummal is elérheted szerintem is fél év alatt.
3/10 A kérdező kommentje:
Fél év? Ühmmm.. :D
Én 1-2 hónapra tippelek ha már van egy kis alap (pl 50 fekvőtámaszt kitud nyomni)
Egyébként a fal meletti variációra gondoltam, fal nélkül nyilván nehezebb.
2015. máj. 7. 18:58
4/10 anonim válasza:
Fal mellettire írtam én is. Ha jó alapod van, akkor hamar eléred.
5/10 anonim válasza:
Bár a fekvőtámasz nyilván segít benne, nem elég. Ha kézen állsz a vállad át fogja venni a terhelés nagyobb részét, ezért azon van a hangsúly. Mellette persze besegít a tricepsz, kicsit még a mell felső része is.
6/10 anonim válasza:
Ha már megy 50 fekvőtámasz, akkor rakd magasabbra a lábad. Ezenkívül tolódzkodásban kell hozzá megerősödni. Ha még tudsz csinálni vállból nyomásokat kétkezessel, akkor az sem hátrány.
7/10 anonim válasza:
Vagy van a pike fekvőtámasz, azt is gyakorold.
8/10 anonim válasza:
Igen, a pike sem rossz. Még a hindu fekvőtámasz van ami elég jó vállra.
9/10 A kérdező kommentje:
Ilyen rávezetőkre én is gondoltam. Mondjuk heti 2x végezve teljesen megfelelő lehet, szerintem.
2015. máj. 7. 19:20
10/10 anonim válasza:
Szerintem szedd külön az edzéseidet toló és húzó napokra. Így tisztán el tudod különíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!