A "táplálék kiegészítők" nem okoznak impotenciát, akkor miért árulnak potencia növelőt? (Biotech)
Figyelt kérdés
Apuka vagyok és csak aggódok hogy nem lehet majd unokám ezektől a szerektől..2015. máj. 6. 09:42
1/12 anonim válasza:
Mert a potencia növelés az egészséges emberek számára is vonzó.
Azért, amiért egy sportoló belenyúl a hormonrendszerébe, hogy jobb teljesítményt érjen el.
Azért, amiért én 15 kilót lengetek a tökeimen, mert plusz erőt ad, mert egészséges módon stimulálja a hormonrendszert, mert erősít.
Tehát önmagában a "potencianövelő' ha valóban működik is, nem azért van mert a többi biotech termék meg károsítaná a testet, hormonrendszert, szimplán csak még többet szeretne az ember kihozni magából.
Ettől még nem értek egyet minden táplálék kiegészítővel, és nem gondolom azt, hogy mindenbe minőségi, tényleg jó alapanyagokat tesznek.
2/12 anonim válasza:
Nem okoznak. 30 èves kor felett csökken a tesztótermelés, így lehet picit fokozni egyes tápkiegekkel.
3/12 anonim válasza:
Màrmint a termelèst, nem a csökkenést. :)
4/12 anonim válasza:
+ van millió más dolog, ami viszont okoz impotenciát...
5/12 anonim válasza:
De azért remélem nem hiszed azt hogy a fehérje(protein) az egészségtelen mert kox. Az kaja
6/12 anonim válasza:
Általában királydinnye kivonat van bennük, és az idősebb férfiaknak érdemes foglalkozni velük. Amitől meg kel óvni a gyerekeket azok stimulánsok. pl. koffein
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Nem bízok,nem tudok bízni ezekben a termekekben.
2015. máj. 6. 20:08
8/12 anonim válasza:
Nem fontos tápkieg, ha megvan a napi tápanyagbevitel kajából. Mondjuk vitamin az nem árt. Nem kell aggódni.
10/12 A kérdező kommentje:
Na vettem,lehet hogy kar volt. Hatuljan ez a szoveg talalhato.. Angolosok..
"Keep out of reach of children."
2015. máj. 9. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!