Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jó fehérje...

Szerintetek ez jó fehérje bevitel testépítéshez?

Figyelt kérdés

70kg vagyok. Olvastam hogy kgx2g fehérje kell naponta egy testépítőnek. Tehát akkor nekem 140g kell naponta. Én így szeretném bevinni:

napi 2x30g Whey protein

4db tojás=20g fehérje

200g csirkemell=50g fehérje

+egyéb ételekből

ez így jó lenne?

2015. máj. 4. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Így is jó.
2015. máj. 4. 20:17
 2/4 anonim válasza:
0%

A testépítés elég sok kockázattal járó "extrém sport", ne csak olvasgass itt-ott, rendesen járj utána a dolgoknak, mielőtt nekiállsz. (Schwarzenegger sódiéta-sztorija tanulságos.)

140 g az elég soknak tűnik, úgyhogy az valószínűleg a profi "kokszoláshoz" az érték, nem a "lejárogatok egy órára" intenzitáshoz.

2015. máj. 4. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok a 140g. Akik kokszolnak azok 3-4g x ttkg-ot is esznek fehérjéből.
2015. máj. 4. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

--gömb--

Egyáltalán nem sok a 140 g. Ez nem véletlenül egy standard érték a testépítésben (a 2g*ttkg). Ugyan vannak emberek, akik komoly erőszinttel rendelkeznek ennél kisebb fehérje bevitel mellett, de nekik hatékonyabban működik a szervezetük az átlagnál.

Nálam még a 2g és a 3g között is van különbség.

2015. máj. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!