Hy, úgy döntöttem, hogy bele kezdenék egy 100 szemes 10 mgos Methandienon-ba, bele menjek vagy inkább hagyjam abba?
Figyelt kérdés
Mivel december óta 81 és 83 kg között mozgok és nem hízok ugy vélem hogy elértem a maximumom, 4 éve edzek, se látszatra se erőbe, kaja rendben van végig, tápkieg van minden, tejsavó,marha fehérje, bcaa, glutamin, szőlőcukor, vitaminok, multi, omega c 1000, napi 1 és 1,5 órát edzek, pihenés rendben, nem iszok alkoholt se,egészségesen élek2015. máj. 3. 18:01
11/16 anonim válasza:
Nem mert nem akarok 1 évre börtönbe menni.
12/16 A kérdező kommentje:
én nem tudom,hogy következel arra hogy én keveset olvastam róla ha nem is tudod, ismerem mi ez, mi a hatása, mi a mellék hatása, mi célra használják, és mi várható el tőle, én csak személyes információ gyanánt tettem fel ezt a kérdést !
2015. máj. 3. 20:33
13/16 anonim válasza:
kérdezz a testmesteren, ott jobban értenek hozzá, illetve inkább válaszolnak ilyen kérdésekre, mint mi.
14/16 HarciCsiga válasza:
En ha mar magamba basznek valamit akkor nem ilyen szemetet, es ne tabiz nem hiszem hogy megerne.
15/16 A kérdező kommentje:
Félek ettől mert az egészség az fontos!! talán nem ér annyit hogy kockára tegyem, tálán később ha idősebb leszek néhány évvel.
2015. máj. 3. 21:31
16/16 anonim válasza:
Szerintem sz*rd le. Naturálban is lehet hozni jó formát. Ha már elérted a maxodat, akkor keress magadnak új célt. Erőemelés, crossfit, gyakorolj szertorna elemeket(gyűrű, talaj, stb.)...és majd, ha 50 év körüli leszel nyugodtan használhatod a szteroidokat. Addigra úgyis fejlődik még a tudomány, olcsóbb lesz, biztonságosabb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!