Szóval,hogy ugye az edzés utánit az edzés utánminimum 30 percel bekell vinni,mert nyitva van az a bizonyos ajtó...
De,ha valaki mell,hát napot tart pl.,akkor ha 1 órás a mell,utánna a hát jön az még egy óra akkor,ha edzés után megissza a turmixot,a mellre már nemis lesz hatása?
Ez az anabolikus ajtó el van túlozva picit. Lehet, hogy edzés után jobban hasznosul a bevitt tápanyag, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megiszod a turmixot és hopp 40 grammal több izom van rajtad. Edzés közben nem iszunk turmixot!
2015. máj. 2. 12:47
2/11 anonim válasza:
Kicsit túl van hypolva az anabolikus ablak időtartama. Sőt a legújabb nézetek szerint nincs is. Nem fog leesni az izom rólad ha picit később megy kaja.
2015. máj. 2. 12:50
3/11 Musclemore válasza:
Igen, gondoltam már erre. :D
2015. máj. 2. 12:54
4/11 anonim válasza:
Az anabolikus kapu komoyságáról annyit, hogy nincs 2 a témában jártas oldal, ami ugyan azt az időtartamot írná a nyitvatartásáról... Olvastam már a 15perctől az 1napig mindent róla...
2015. máj. 2. 12:55
5/11 anonim válasza:
Edzés után fokozott a fehérje és szénhidrát hasznosulás, ennyit kell tudni. Nem kell órákig edzeni, nettó 1 óra max., persze bemelegítés levezetés menjen.
2015. máj. 2. 12:59
6/11 anonim válasza:
Aki meg fél, hogy mi lesz az elsőkènt megdolgozott izomcsoportjával az igyon bcaa-t edzés közben. De nem muszáj.
2015. máj. 2. 13:01
7/11 anonim válasza:
Edzés közben katabolikus állapotba kerülsz ha jól csinálod, ez van. Aztán ugye a szervezet kompenzál, a glikogén raktárakat vissza kell tölteni, ez is mondhatni tény. Aztán a szervezet vagy 48 órán keresztül regenerálódik az adott izomnál. Hogy most közvetlenül edzés után ez picit hangsúlyosabb, az egy dolog. Bár én az éjszakai alvás alatt végbement regenerációt tartom fontosnak még. De nyilván az anabolikus kapu egy jó marketing a tápszergyártóknak.
Azon felül vannak még koxosok, akiknél ez valamelyest dominánsabb szerep lehet. Mondjuk mikor edzés közben belőnek pár egység inzulint, aztán az edzés végén bevitt ch és fehérje csak úgy préselődik be a helyére.
Fontos az edzés utáni étkezés, de nem kell stoperrel mérni...
2015. máj. 2. 13:02
8/11 anonim válasza:
Steph megmondja a frankót.
2015. máj. 2. 13:04
9/11 HarciCsiga válasza:
Hulyeseg az anabolikus kapuval komolyabban foglalkozni szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!