Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy fogyjak, de közben...

Hogy fogyjak, de közben formásítsam a fenekem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de szeretnék kicsit leadni, plusz még formásabbá tenni a fenekem. Már egy ideje sokat futok és kevesebbet eszem, plusz popsi-formáló edzést is csinálok, fogyok, de mintha a fenekem csak egyre laposabb lenne... Mit kellene tennem? L/17

2015. máj. 1. 19:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mert izomnöveléshez meg kalória pluszos étrend kell. egyszerre nem megy.
2015. máj. 1. 19:48
 2/18 anonim ***** válasza:
És sanszos, hogy izomból is sokat veszítesz fogyás alatt (fenék). Tömegnövelő étrend az izomnöveléshez és nagy súlyos edzés, majd zsírleadáshoz szálkásító étrend és ugyanúgy súlyzós edzés. Egyszerre nem megy...
2015. máj. 1. 19:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Van az a klasszikus popsi gyakorlat, amikor négykézláb vagy és emelgeted a lábad felfelé, azt csináld lábsúllyal, plusz még egy súllyal, amit a térdhajlatodba raksz és lassan csináld a gyakorlatot, inkább az a fontos, hogy néhány másodpercig kitartsd a súlyt. Nekem így sikerült nagyobbá tenni a fenekem.
2015. máj. 1. 19:53
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
Így gondoltam, plusz lábsúly, és ennél a tempónál lassabban csinálom: https://www.youtube.com/watch?v=pgh6mjBs1nY És még valami, amit észrevettem, nem érdemes csinálni az oldalt fekvős lábemelős popsi gyakorlatokat, mert azok a csipőre mennek és kisebb lesz tőle a feneked oldalsó része.
2015. máj. 1. 19:59
 5/18 anonim ***** válasza:
Ja kisebb lesz. Lol. Mert biztos van helyi zsírégetés. Ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj bele. Ez a testépítés kategória, nem a nők lapja vagy kiskegyed.
2015. máj. 1. 20:02
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Jaj, tényleg, a testépítés kategória, bocsi, ha láttam volna, még véletlen sem írok ide, már más kategóriákban is rettegnek az itteni wannabe "testépítők" hozzáállásától. Kérdező! Amit írtam, az tapasztalat, az edzőtermi srácok pedig megvannak a saját kis világukban, bezárva a sárga kapszulába, de te döntsd el, hogy kinek hiszel :)
2015. máj. 1. 20:07
 7/18 anonim ***** válasza:
42%
Milyen wannabe kislány? El vagy te tévedve. 30 éve edzem, sokkal több tapasztalatom van, mint itt bárkinek is. A sárga kapszula meg nem tökéletes, van benne hiba, nem is hoztam szóba. De akkor sincs helyi zsírégetés, ez alap. Aki ezt mondja, hogy helyileg ő majd zsírt éget irányítottan ez egyszerűen idióta!
2015. máj. 1. 20:12
 8/18 anonim ***** válasza:
7 Nézd, én nem beszéltem zsírégetésről, te beszéltél róla, én csak azt mondtam, hogy bizonyos gyakorlatok nem jók annyira, más gyakorlatok sokkal hatékonyabbak.
2015. máj. 1. 20:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Ezt írtad: "nem érdemes csinálni az oldalt fekvős lábemelős popsi gyakorlatokat, mert azok a csipőre mennek és kisebb lesz tőle a feneked oldalsó része."

Ha ez így lenne, akkor lenne irányított zsírleadás. DE nincs, nem is volt, nem is lesz.

2015. máj. 1. 20:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem a helyi zsírégetés igenis bevált - a tűzhely volt a bizonyos hely.
2015. máj. 1. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!