Mit tegyek hogyha nemszeretem a zöldséget?
Milyen zöldségeket szeretsz?
Paradicsomot, salátát sem?
Tömegnövelés nem a zöldségeken múlik.
És a szálkásítás sem feltétlen, tehát testépítés szempontjából majdnem mindegy.
Viszont azon elgondolkodnék.. az ember zöldség és húsevő. Most képzeld el kint vagy valahol a természetben a családoddal. És akkor benyögsz egy ilyet, hogy te nem szereted a zöldségeket.. hát akkor ölj állatot a húsáért, de nem biztos, hogy hosszú távon kizárólag állati tápanyagokon élni túl jó.
Hát, nem tudom... Tömegnöveléskor elég sok szénhidrát van, amit érdemes sok rosttal ellensúlyozni, diétakor meg szintén nem baj, segít elnyomni az éhséget, ráadásul a sok hús mellé szinten nem előnytelen ha sok zöldség megy. Én amikor elkezdtem, bár akkor is ettem már zöldséget, de elég keveset és egész nap rohadt éhes voltam. Fél órával kaja után már előjött az éhségérzet. És ez tömegnövelés. Szóval nem állítanám, hogy testépítés szempontjából ez lényegtelen. Bár ez lehet, hogy egyéni, de tapasztalatom szerint a hagyományos csirke-rizs kajához mindenképp kell zöldség. Arról nem is beszélve, hogy az emésztőrendszeredet is tönkre lehet vágni, elég ügyesen, ha nem eszel zöldséget.
De ha nem megy sok, lehet használni több zabpelyhet, zabkorpát, vagy búzakorpát.
sok ember nem szeret 6kor kelni,mégis felkel és elmegy munkába.
ez is ugyanaz.
fontos tápanyag ezért fogod magad és megeszed.
1 hónap alatt megszokod.
amit csinálsz az egy rossz szokás,a szokásokon meg lehet változtatni.
Szerintem csak szarul főzöl/főznek rád.
Próbálj ki új ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!