Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 Mega daily one-t,400g...

2 Mega daily one-t,400g zöldséget, néha gyümölcsöt is eszek egy nap, miért van mégis vitamin hiányom?

Figyelt kérdés
Pöttyös a körmöm, hullik a hajam, és egyre gyakrabban fázom meg.
2014. dec. 18. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem öltözöl fel rendesen :D. Bár a hajhullás nem tudom mennyire súlyos, mert napi 40-50 szál még nem számít súlyosnak. Ha ennél jóval több, akkor orvoshoz fordulnék, lehet valami belső gyulladás az okozója.
2014. dec. 18. 17:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem számolom a hajszálaimat sajna :D

1ébként pont hogy nagyon vastagon öltözök fel mindig, nem kéne megfáznom.

Aztán még cikiznek is, h "ilyen lóbogyókat szedsz, meg sportolsz és mégis beteg vagy???"

2014. dec. 18. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:

2 lehetőség ami eszembe jut:

- fogbélgyulladásod van, panorámaröntgent kellene csináltatnod fogorvosnál, nem támogatja a tb, én 2000 Ft-ot fizettem érte

- pajzsmirigy problémád van, háziorvostól kérj beutalót vérvételre, TSH, fT3, fT4, teljes vérkép, májenzimek, alvadás, vas, transzferrin, ferritin legyen megcsináltatva.

A körmön jelentkező pöttyök általában cink-, magnézium- és kalciumhiányra utalnak.

Swanson cink napi 1 tabl. 1790 Ft/250 db = 250 napi adag

Ca, Mg: vagy a Sciteces CaMg 500+250 mg napi 1-2 tabl. 1700 Ft/100 db, vagy Juvita/Jutavit vagy Béres Ca ill. Mg,

Jobbulást!

2014. dec. 18. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezer, és egymillió oka lehet ezeknek, csak nem tudsz/tudunk róla.

Hajhullás: fejbőr megfázása (vizes fejjel mászkáltál, az is elég ha a lakásban)

Megfázás: ez az időszak ilyen, de stressz is gyengítheti az immunrendszered

Pöttyös köröm: hmmmm megfogtál :D

Ez a vitaminmennyiség amúgy elég kéne legyen, hogy vitaminhiányod BIZTOS ne legyen, más lesz a gond.

2014. dec. 18. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Ki kéne vizsgáltatni,nem biztos,hogy vitaminhiányt jelez.
2014. dec. 18. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:

bezony

ez nyomelem hiány

Ca Mg kéne

2014. dec. 18. 18:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Magnézium is megy :S

Az a baj, ha megnézetem magam az orvossal, és vérképet csináltatok, mindig valami más gond jön ki :D

Ezért nem merek már egy ideje elmenni. Jobb nem tudni a többi dologról, ez meg nem is biztos hogy ki fog derülni.

Jaj de gyerekes vagyok, tudom xd

2014. dec. 18. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Használsz szteroidokat?
2014. dec. 18. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

MDO+ helyett inkább a Daily Vita-Mint szedd, azt is a Scitec gyártja.

A MDO+ -ból ezek hiányoznak:

1-2000 mg C-vitamin

1500-2000 NE D-vitamin

500-1000 mg kalcium

250-500 mg magnézium

25-50 mg cink

omega3

Ezeket kéne pótolnod.

2014. dec. 19. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha hiányod van valamiből, akkor tonnaszámra edd azt.

Ez vajon jó?

Lehet, hogy nem jó a tápanyag felszívódásod. Bélcsatorna kivizsgálása, lisztérzékenység gyanú előfeltételezése.

Hormonszintek vizsgálata, c-reaktív protein, vérsüllyedés. Írtak előttem jókat: fogakat megnézni, nem árthat. Ha a fogakban gyulladás van, elvileg ez is látszódna (?) vérképen.

Ha gyulladásszint magas, akkor okosan kell kezelni, meg lehet keresni a forrását (pl. fog röntgen) de lehetne gondolkodni gyulladáscsökkentő étrenden is.

2014. dec. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!